Ha egy nő egyedül, apa nélkül vállal gyereket és történik vele valami, ki neveli majd fel? (tudásbázis)
Ez nagyon jól hangzik! Milyen katalógusból lehet ilyet rendelni?
Vagy akinek nincs tökéletes élete és tökéletes férje, az inkább akassza fel magát?
elismerem, igazad van..most írjam le, milyen ha tróger az apa?..mert van ilyen is...
De egyedül egy gyerekeet? A létező lerosszabb ötlet.
De most komolyan milyen választ vártál erre, hogy a szomszéd Gizike?
Jobb esetben van hozzád egy nagyon közel álló ember, aki vállalja, hogy kereresztszülő lesz, és marad is melletted, mert én pl. kb 45 éve nem láttam a keresztanyámat, azt sem tudom, hogy él-e még...
Igen jól látod.
Az enyém is ilyen volt, és jó hogy volt.
Viszont én nem találok ilyet. Az a tapasztalatom, hogy az olyan férfiakat akik jó társak és apák lennének, már mind családban él. Sokat örlődök emiatt, hogy azért mert nem találok magamnak társat, illetve azért mert én magam sem vagyok megfelelő senkinek sem, ezért mondjak le az anyaságról? Amire kamasz korom óta vágyom.
hülye ötlet apa nélkül meszülni a gyereket...
...mondjuk örökké egészséges maradsz, nem történik veled baleset, állandóan a gyerekkel lehetsz, boldogan él...
...nos itt a bökkenő..a mostani barom divattal ellentétben igenis kell a gyereknek az apa. Persze nem veszekedős,nem kocsmázós, inkább olyan szerethető, akivel a gyerek dicsekedhet(ha nagyon kell)...
A csinos,kedves, okos, házias anyuka mellett jó látni egy olyan apukát, aki tud barkácsolni, majdnem mindent meg tud javítani, a tanulásban tud segíteni, tud adni zsebpénzt, és bátran el lehet mondani neki mi bántja az akárhány éves fiút, vagy lányt...
Kell az apa, méghozzá igazi, vér szerinti.
A többi variáció csak kínlódás...
Szerintem.
Most komoly ez a kérdés?
Egyértelmű, ha rokon nem vállalná, az állam örökbeadná, ha szerencséje lenne.
Elég szomorú élet volna ez. :(
Unokatestvéreim 45 év felettiek, van aki már nagymama.
További ajánlott fórumok:
- Egyedül hagyni egy gyereket az autóban?!
- Gond az a gyerek szempontjából, ha egy elvált anya sosem hagyja mással egyedül a (most már lassan 6 éves) gyereket, még az apukával sem?
- Hogy szoktassam a gyereket, hogy egyedül elaludjon?
- Hány évesen engedtétek a gyereketeket egyedül hazajárni a suliból?
- Mi történik, ha a 8.-os gyereket egyik megjelölt helyre sem veszik fel?
- Van aki minden segítség nélkül, egyedül neveli a gyerekét/gyerekeit?