Ha egy meghívón az áll, hogy "Megjelenés: sötét ruha", ez mit takarhat? (tudásbázis)
Probléma megoldva. :)
Nem megyek, több okból sem. :)
De hülye vagy!
Nem hiszem el, hogy nincs egy kicsi fekete ruhád!
Nem, nem megyek.. Most néztem, hogy milyen az a ruha, és nekem nincsenek ilyen ruháim, mert én tré vagyok ehhez. :D
Ha felvennék egy olyan ruhát, már túl szép lennék, még valaki rámugrana! XD :)))) Hehehe! :D
Aztán leenném magam kaviárral, és mindenki rajtam röhögne, hogy a kaja csúszik végig a mellemen. :D
Neeem, maradok inkább otthon, vagy a Mekdonálcc pár százas ajánlatát választom... :D XD
Felhívom a kvízmestert.. ;)
Van valahol egy Illem, etikett, protokoll könyvem, csak nem tudom melyik dobozban.. :S
Ó, köszi!!! :) Na, erre gondoltam, hogy lehet, hogy "kódolt üzenet" :)..
Majd megkérdezem, hogy más nyelven mi volt odaírva, hátha úgy meglesz a megfejtés. :)
Black Tie: ez az előírás a White Tie-nál kicsit visszafogottabb. Férfiaknak elvárás a fekete szmoking, fekete csokornyakkendővel, míg a hölgyektől az estélyi, kesztyű nélkül, ujjatlan hosszú ruha, melyet viselhetnek stólával, de lehet rövid koktélruha is, attól függően, hogy milyenek a helyi szokások.
Black Tie Optional, Black Tie Invited: lehetőséget ad arra, hogy eldöntsük, szmokingban menjünk, vagy ha úgy ítéljük meg, akár egy sötét öltönyben és nyakkendőben. A nőkre nézve nincs sok választás: nagyestélyi vagy koktélruha.
Keress rá neten a dress code-ra, bár olyan, hogy sötét ruha, nincs :(
:D
Akkor te megértesz! :D
Hát, igen.. ha nekem lenne olyanom.. :S
Komolyan, mindjárt nem megyek..
További ajánlott fórumok:
- Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról?
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe?
- A lakcímváltozáshoz szükséges a tulaj személyes megjelenése?