Ha egy férfi rendszeresen azt mondogatja egy nőnek, hogy "gyönyörű vagy" akkor csak szexelni akar? (beszélgetés)
Micsoda kérdés!! Hát egy pasi mindig szexelni akar, akkor is ha azt kérdi tőled, hogy hány az óra!
Hogy csak azt akarja -e? Hát azt majd idővel megtudod :)
Dehogy. Nekem lassan 12 éve folyamatosan udvarol a párom. Már mondtam neki, hogy ne strapálja magát már rég "bugyin belül van", de csak nem hagyja abba... ;)
Nekem nagyon jól esik, én már látom magamon az idő múlását, de ő észre sem veszi
:D
Ez marha jó! :)
ez hülység már ne is haragudj. sosem erőszakolnám ki én csodálkozom el nap mint nap h még mindig szépnek lát. és igenis szívből jön,ezt egy nő tudja,látom a szemén. ez a szerelem,az igazi. és én is csodásnak látom őt és ugyanúgy elgyengülök nap mint nap mikor a szemébe nézek mit amikor először láttam.
azért mert-sajnos-nem ez normális, még van ilyen
Ha valakit örökké dicsérnek, azt vagy kierőszakolják, vagy nem szívből jön.
Mert csak az számít ami szívből jön, és az ha jobban belegondolsz, nem mindig jön. Még ha full extrás is a nő.
Általában ezt a jelzőt normális férfi nem használja úton -útfélen, csupán a hozzá legközelebb álló nőnek mondja.
Nem azért, hogy szexelni akarjon, hanem azért mert úgy érzi. Viszont ha néhány dicsérő szó szexbe torkollik abból nem hiszem, hogy probléma lenne. Sőt két ember között akik szeretik egymást természetes is.
Azt akar.
És ha bármit mond, akkor is.
Kivévelt képez talán a "Kérek szépen 20 deka parizert!" és az ehhez hasonló mondatok, bár még ez sem mindig.
Már miért csak azért mondaná?Más szöveget is mondhat ha meg akarja dönteni...
Jaj,de régen is mondta nekem valaki.
Vagy meg akart döngetni?!:)
Nem ott tarunk, hogy x é házasság után mondja reggel....
napi szinten találkozunk, akkor mondogatja - eddig 1 "randi" volt, ott erőteljesen a számat nézte, lehet h az is tetszett neki:)) meg akart csókolni? nincs nagy tapasztalatom ilyen téren... végülis akkor sem történt semmi, de másnap megint "gyönyörű" voltam..
amúgy köszönöm a tanácsokat:)
9 év, 7 év házasság, beteg lettem, meghíztam, stb, és a férjem mégis mindig elmondja...
pedig 250 km távolságból elég nehéz ilyesmit csinálni;-)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?