Ha bemegyek egy panel lakásba, ránézésre valamiből meg lehet állapítani, hogy ott vannak-e csótányok? (tudásbázis)
Nem mondtam hogy lehetettlen,és elhiszem.De még nem hallottam senkitől eddig.
Nekünk meg állandóan egér ellen kell védekezzni,a farakás alatt jó élőhelyet találnának.Nekünk jut más pl.szomszéd macskától kaki,undorító a szaga néha kitombolom magamat hogy nálunk wc-zik.
Egyszer jártunk úgy,hogy a munkahelyről hazavihettünk egyet,és éjszaka megláttam.Sikeres volt a hajtóvadászat nem volt ideje elszaporodni.
Bevásárlás során is jöhetnek dobozokban,pedig mindenhol kötelező félévente az írtás.
Az írtást akkor is meg kell tenni ha nincs....
A helyesírást néha mintha elfelejteném.
Én még egyet sem láttam, pedig közel 30 éve panelben élek.
Mondjuk hangyát annál többet.
Akkor összegezve maximum csótányirtót lehet csak figyelni, de ha az nincs, az se biztosíték.
De az csak jó jel, ha látszik, hogy az egész lakóközösség ad a tisztaságra, akkor van remény.
Szerintem nem nagyon,mivel főleg éjjel jönnek elő!
Max abból tudsz következtetni,hogy maga a lakás milyen!
Karban van e tartva,rend és tisztaság van e?
Ilyesmikről árulkodhat az eladó megjelenése is,hogy Ő mennyire ad magára!
Ha hanyag magára,feltételezhetően a lakására is az!
Èn szét néznék jól a lépcsőházban is,hogy az mennyire rendben van tartva!
Bár én tapasztaltam olyat is,hogy hiába volt pedáns rend és tisztaság tartva a panel lakásban,a bogarak megjelentek,mivel olyan volt a lakó környezet,az ellen meg sajna nem lehet mit tenni!
Csotanyirto valahol lerakva.Masbol nem igazan.
Vagy felmesz a szomszedhoz, megkerdezni :)
Egyebkent meg ha van is, ki lehet irtani.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek kártyajóslásból meg lehet állapítani, hogy valaki mikor távozik az élők sorából?
- Ha nőgyógyász vizsgál, meg tudja állapitani, hogy terhes-e valaki?
- Mikor az első trimeszterbe jártatok, megéreztétek valamiből hogy fiú lesz e vagy lány? Ha igen milyen jelek voltak rá?
- Egy telefonkészülékről meg lehet állapítani, hogy kártyás-e vagy előfizetéses?
- Szerintetek, mennyire látszik ránézésre az embereken, hogy szegényebb vagy gazdagabb családból származnak?
- Az arcidegzsábát háziorvos is meg tudja állapítani, vagy mindenképpen neurológushoz küld?