Szerintetek, mennyire látszik ránézésre az embereken, hogy szegényebb vagy gazdagabb családból származnak? (beszélgetős fórum)
Az most olyan cirka 30 millió forintot ér, mondjuk attól is függ hol van, meg milyen föld, termő, szántó, legelő egyebek..
Ha 10 felé oszlik nem sok, de úgy az egésszel már lehetne mit kezdeni.. megadná a kezdőlökést a meggazduláshoz. ;)
Az mindig bűzlik ha valaki feltünően dicsekszik valamivel. Legyen az egy közösségi oldalon hirdetett szuperkapcsolat, legyen az sok pénz vagy nyaralásol, bármi.
Nekem olyan ismerősöm volt aki azt mondta magárol, hogy nem tudom milyen menő cégnél dolgozik és rengeteget keres, holott kinai gagyi cuccokat hordott, teljesen átlag kis lakásban élt , csak abból látszódott, hogy lehet pénze, hogy kb havonta 2szer ment egzotikus helyekre nyaralni ahonnan folyamat posztolt...
Gondolom kitaláltad, kiderült, hogy prostituált a drága, ő meg mindenféle extrázott történetet adott elő az álommelójáról :D
Mert nem láttad még alattunk a gazdag ékszerboltosokat. ;)
Olyan gizda, hogy már normálisan parkolni sem tud.
Vannak gizda gazdagok is. Vannak csóró nagyképűek is. Vannak gazdag, szerények is, és fordítva.
Van akin látszik a pénz. Van akiből nem nézed ki, hogy csóró.
Gondolod?
Nekem eddig ez a tapasztalatom.
Nem kell meghallani!
Egyébként aki dicsekszik az csóró.
Kollèganő,emiatt nem is tartozol neki beszàmolàssal...
Az hogy az ő èletèt hiperszupernek mutatja be,talàn annak is oka van.
Szerintem a munkahely nem az a hely ahol az ember kiselőadàst kell tartson az èletèről,elvègre nem haverok,csak kollègàk.
Az a legnagyobb baj, hogy mindenki a másikkal foglalkozik!
Kit èrdekel, hogy kinek mije van?!
Ne érezd magad furán attól, hogy dicsekszik. Lehet, hogy ő most nagyon gazdagnak érzi magát a kínai cuccában, mert mondjuk volt sokkal csóróbb is, kitudja?
Éld a saját életedet, a saját igényeid szerint.
Van egy kolleganőm, s folyton azzal dicsekedik, hogy jaj, megint nyert 100.000 Ft-ot szerencsejátékon, megint nyert ezt meg az. 3 hónapja egyebet nem lehet hallani, mint azt, hogy náluk mesterek vannak s milyen sokat kell fizetni nekik. Úgy állítja be magát, mintha milyen gazdag lenne, viszont az aranya nagy része zaciban van, 100.000 Ft-os telefont részletre vesz meg, gagyi kínais cuccokba jár.
Soha nem panaszkodtam, mert soha nem éreztem magam szegénynek, viszont mellette néha furán érzem magam, hogy dicsekszik, hogy milyen különleges csaj meg miket nyert meg akar venni, mégis sokszor mintha csöves lenne, úgy öltözik.
További ajánlott fórumok:
- Szoktál-e segiteni hajléktalan embereken?
- 2012, azt mondták még szegényebb év lesz mint a tavalyi!!
- Jobb egyedül, szegényebben de nyugalomban, mint házasságban de boldogtalanul, idegeskedve?
- Miért nézik le a szegényebb embert még a rokonai is?
- Te hogy segitesz szegényebb ember társaídon?
- Ha bemegyek egy panel lakásba, ránézésre valamiből meg lehet állapítani, hogy ott vannak-e csótányok?