Ha az egyik csík a teszten fehér és nem piros, az mit jelent? (tudásbázis)
Sziasztok
Valaki tudna nekem segíteni, kettő egymást követő napon érzékeny tesztet csináltam.
A controll csík rózsaszín
De az előtte lévő rész fehér és egyértelműen látszik a második csík helye nem is kell forgatni
Babát szeretnénk.
A cicim szemmel láthatóan növekedett, az alhasam, petefészkem szúrkál, fura ilyen koncentrációs baj van velem.
A fejem is néha néha fáj.
Nem akarok mindennap tesztelgetni mert bele zavarodom, de van esetleg remény hogy van egy kis pocaklakónk ????
Valaki aki járt már így jelezze.
Ui: múlt hónapban az összes terhességi tünetet produkáltam és sokkal hamarabb jött meg a mensim mint szokott
(Cici érzékenység, hangulatingadozás, gyengeség, hőemelkedés)
Sziasztok!
Megcsináltam az új tesztet, negatív lett....a másik valószínűleg régi volt már, azért nem mutatott egyértelmű eredményt a gyógyszerész szerint...
Ez az első ilyen teszted? Bár úgy tűnik. Fehér csíkot én még nem is láttam. :)
Csinálj inkább egy olyat, ami mindenki számára közismert.
olyan nincs:)
ha egy csík van akkor az a controll csík, ha 2 csík akkor meg baba...nincs mit variálni ezten...tudom hogy szar mikor babát szeretnél, de ne beszélj be semmit...nem kell használati útmutató, ne tartsd fény felé meg hátha ott van egy fehér csík...az nem színes csík
:)))))))))
akkor, ha az első csík nem színeződött el, az azt jelenti, hogy negatív? Azt tudtam, hogy 2 csíknak kell lenni, ha poz, de azzal volt gondom, hogy látszódott mindkettő, de csak az egyik színeződött el...
amikor megcsináltam két csík volt a teszten, az egyik fehér maradt, a másik piros lett....
nincs hely a 3. csíknak..
További ajánlott fórumok:
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Mit lehet tenni a szoláriumozás után jelentkező fehér foltok ellen?
- Clear blue teszten halvány csík - Mit jelenthet?
- Igen igen halvány csík az egyik teszten, reménykedhetem?
- Terhességi teszten két vonal után eltűnhet az egyik?
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?