Ha a párotok titkolózna vagy csak nem menne hozzátok, mert "fáradt" akkor mit tennétek? (beszélgetés)
Esküszöm, hogy nem :)
Jobb oldalt jönnek alul, majd te is lesd meg, hogy mik jönnek, jó móka.. :D
Ezt, hogy kapod ki, mikor több, mint 6 éve nem írtak ide?
Direkte te keresel rá ezekre, nemde?
Ma valahogy az összes nekem szóló fórumkérdést kikapom mellékesben, mit tartogattok még nekem angyalok..:D
Ez amúgy hatalmas át#####, én bevettem, többször nem.
Lehet benne, hogy tényleg fáradt, és te mondjuk el is hiszed, de erősnek, és rögtön tudni kell erre reagálni, hogy oké, de legközelebb írjon,mikor nem dolgozik "annyit". Ha nem így történik, mehet a felelősségrevonás, és a jó nagy seggberúgás
Mindegy hogy írják? sex vagy szex...
A lényeg így is ,úgy is az hogy:csinálni kell:DDD
Minden felé megye, csak nállatok nem? .....
Ez teljességgel felháborító. :P
Mindenki életében vannak olyan pillanatok, amikor magában kell rendeznie a dolgoka-anélkül, hogy bárki más lenne az életében.
Kedves Topikinditó, borzalmas lehet így élni ennyi féltékenységgel és félelemmel, ahogy te teszed.Mi volna ha ezt a gondolkodásmódót megváltoztatnád? hiszen bizalom nélkül nem ér semmit egy kapcsolat:)
Majd csak megértjük egyszer,..)))
hát akkor bizony van valami a háttérben,mert aki szeret valakit, akkor bizony ha fáradt is, akkor a karjaiban meglehet pihenni, de még milyen jól, vagy nem??:))
További ajánlott fórumok:
- Titeket is büntet úgy a pasitok, hogy nem szól hozzátok?
- Szereted ha vendégek jönnek hozzátok, vagy inkább ti mentek szívesebben vendégségbe?
- 16 éves lányotoknak megengednétek, hogy a barátja odaköltözzön hozzátok?
- Ti hogyan nevezitek pl. egy beszélgetésben azt a férfit, aki hozzátok tartozik, de nem a férjetek?
- Szerintetek mi a különbség ha egy férfi barátként közeledik hozzátok és amikor nőként?
- Babád első szülinapján te alkalmazkodsz a vendégekhez, vagy ők hozzátok?