Ha a futár nem talál itthon hagy értesítőt? (tudásbázis)
8. szundika90
2013. febr. 19. 13:21
én is sokszor rendelek a netről..előtte egy nappal irnak is emailt vagy sms...aznap pedig felhivnak h nemsoká ottvannak nálunk...
de am ha mégse vagytok otthon a futár meg pont jön akkor szerintem a szomszédod is átveheti.persze csak ha belemegy.nálunk volt rá példa h hozzánk hozta a szomszéd csomagját.
7. f8db0709b8
2011. márc. 9. 10:09
Nekem telózik előtte hogy jönne,ha esetleg nem vagyok itthon,időpontot egyeztetünk,de olyan is volt már,hogy anyósékhoz hozta le a cuccot.
6. berhukri
2011. márc. 8. 23:28
Köszönöm a válszokat:)
5. cooltim
2011. márc. 8. 22:48
Szia. En gyakran rendelek neten. Altalaban futarszolgalat hozza ki. Mindig kapok egy tel.szamot, ahol erdeklodhetek, hogy mikor erkezik. Nekem is kisgyermekem van es nem mindegy mikor hozza.
Ertesitorol nem tudok nyilatkozni...
4. 3436656412
2011. márc. 8. 22:37
pesze
3. berhukri (válaszként erre: 2. - Monstro)
2011. márc. 8. 22:27
Akkor jó:)
2. monstro
2011. márc. 8. 22:22
igen szoktak hagyni, telefonszámmal együtt.
1. berhukri
2011. márc. 8. 22:19
Rendeltem valamit neten, és várom hogy megjöjjön, de hétfőn nem vettem észre egy ismeretlen szám hívását, mert le van némítva a telóm mivel kicsi babám van, és hiába hívtam vissza. Lehet hogy a futár volt, de nem tudom hogy szoktak e ők is értesítőt hagyni mint a posta.
További ajánlott fórumok:
- Nem találunk itthon két ékszert, ma vettük észre hogy eltűnt.Felhívtam valakit aki "látó" azt mondta itthon vannak.Vélemény?
- Ha valahonnan kapsz pénzt és csak 2 hónap múlva találod meg az értesítőt a postaládába, mi a teendő?
- Óvodák küldenek értesítőt, ha felvették a gyerkőcöt az oviba, vagy nem?
- Mikor van az óvodákban a beiratkozás? (Kapunk erről értesítőt?)
- Ha letiltok valakit facebookon, akkor neki küldenek róla értesítőt?
- A Telekom küld értesítőt, ha elfogynak a feltöltésért járó bónuszpercek?