Nem találunk itthon két ékszert, ma vettük észre hogy eltűnt.Felhívtam valakit aki "látó" azt mondta itthon vannak.Vélemény? (tudásbázis)
Lato lengyel focista/volt/, persze nem tudott többet segiteni
Egy filmtekercsem nekem is eltünt, pedig mindenki esküszik, hogy együtt vetitettük
Egy műszaki alkatrész, pedig napok mulva a hűtőböl került elő, amikor a sajtért benyúltam és közben oda beraktam
:)
Nem vagyok "látó",de szerintem az a két ékszer nem is létezett,csak témának lett feldobva.
Én ezt "látom". :))))
Nekem is eltűnt egy fülbevalóm, több mint egy éve!
Itt kéne legyen a lakásban, mert soha nem veszem le az ékszereket, legfeljebb itthon. Azóta minden nagytakarításkor és folyamatosan keresem. Nem tudná megmondani a látód, hogy mi lett vele, hol van? Ajándékba kaptam, és szerettem. AZ NEM LEHET, HOGY ELHAGYTAM, MERT KIZÁRT, HOGY EGYSZERRE hagyom el mind a kettőt, és emlékeznék rá, ha így lenne. Nekem vannak kamasz gyerekeim. Remélem nem lett belőle ajándék a barátnőnek! ;-)
Látó... :)
:DD
Hát, nekem tűnt el úgy cuccom, amiről emlékszem, hogy hazavittem, otthon kipakoltam és soha többé nem lett meg - most se, pedig költöztünk!!!
Ja, és Felem azt se tudta, hogy vettem olyat, nem is látta, Kiarám meg még annyira kicsi volt akkor, hogy egyedül átfordulni sem tudott!!!
A nyaklánc vékony arany kígyópikkelyes, a medál kézzel készült csiga.A karkötő fonott.
A "látó" akit ugye sokan hülyének néznek, megmondta telefonban, hogy egy plüss tasakban van valahol a lakásban!
További ajánlott fórumok:
- Folytasd! Mindig 1 betűt tehetsz a szóhoz. Találunk egy hosszú szót?
- Felcserélt egy nála 20 évvel idősebb nővel. Felhívtam, de nincs értelme, mit csináljak?
- Osztálytalálkozót szervezünk és egy embert nem találunk. Földhivatalban meg lehet kérdezni, hogy hol van a nevén ingatlan?
- Miért nem találunk párt?
- Hol találunk segítséget szoptatási problémákban?
- Fiam szeptemberben kezdte a jogi egyetemet levelezőn, sajnos nem találunk neki munkahelyet! Jár neki munkanélküli mint pályakezdő?