Ha 13.napon volt pozitív ovuteszt, és 15. naptól fent van a hő, ilyenkor szinte biztos, hogy van peteérés? (beszélgetés)
szia :D
IGen!
Hisz a kérdésemre a választ kiveséztük.
És a te fórumod, amit nyitottál jobb! :)
Puszi
Szia!
Ez jó kérdés:) Szerintem igen, akkor estem teherbe, mert már 2 nap múlva fájt a cicim, de aztán ki tudja?!
Jól vagyok, köszi! Az álomkór még mindig tartja magát, a gyomrom sem az igazi, puffadás, székrekedés is van és persze a 2 hónapja tartó cicifájdalom is velem van még:) Röviden ennyi!
Te hogy vagy?
Tudom, kicsit passzív vagyok, de most is mindjárt lefekszem, mert egész nap leragad a szemem:)
Puszi nektek!
Szentendreén lakom.
Nekem fáj a hasam olyan megjövősen.Meg a cicim.
De ezt nem egy napig érzem, hanme addig amíg meg nem jön a mensim.
és te hol élsz?
a hő, ovuteszt alapján, meg abban a két napban puffadtam, szúrkálgatást máskor is érzek, össze-vissza.
Te mit szoktál érezni?
Én ügyészségen.
A hőd alapján gondolod, vagy megszoktad érezni?
én egy cég pénzügyén dolgozok, Zala megyében , és TE??
Ha minden igaz 14-15. napon volt.
Te, mit dolgozol?És hol laksz?
Mindig ugyan ott mérem.Neked mikor volt ovud?
Mit dolgozol?
Most én is melózom, nagyon hevesen :D csak nem látszik...
Igen, könnyen lehet, hogy azért magasabb! Akkor mindig ott mérd, úgy tudod majd összehasonlítani.
Én anyelvem alatt mérem!Akkor biztos azért iylen magas az alaphőm.36.6.
De ma leesett 36.5-re elvileg me van tüszőrepi!Kivi vok, hogy hnap feljebb megy-e!
Igen, az mindenkinek máshol, az az átlagos alaphőd a ciklus első felében, ovu előtt. És ovu után e fölé kell mennie majd a hőnek. Most méred először? Te hol méred?
Én a számban, mindig jobbra be teszem, és ott éri a fogínyt meg arcom is. Mút hónapban ezt nem csisnáltam jól, mindig máshova tettem a számban és az sem jó, mert aztán olvastam, hogy a szájnak is vannak eltérő részei, pl a nyelv alatt egy forró terület, ott mindig többet mér az ember.
Nekem is csak úgy 23. nap környékén húzta be ezt a vonalat, a cover line-t a ciklus.hu.
És mit dolgozol?
Szia!
Igen vissza kelett jönnöm dolgozni!
Nekem elvileg ma van az ovum.Kicsit fáj a bal petefészkemnél, meg a cicim a hőm meg leesett 2 tizedet!
A cover line hol van?Mindenkinél máshol?Én a ciklus .hu-n vezetem a görbém, de nem látom ott a cover line-t.
és amúgy Te most hol tartasz, szólj ha drukkolhatok...
Nekem jövő hét elején nem kéne megjönni... de az égvilágon nem érzek semmit... a hőm meg cover line felett van, de nem megy feljebb 36,6-7-nél eddig legalább is, a babatervezők oldala szerint az nem baj.
Szia Vick
mivel foglalkozol amúgy, mi volt a munkád, vagy vissza kellett már menned dolgozni?
Köszi!Megnézem!
és akkor estél teherbe?Ovu napján, vagy azt már nem tudod?!
Amúgy jól vagy?Vannak terheses:) tüneteid?
Szia Vick!
Ha, megnézed a naplómat, ott láthatod a hőgörbémet. Azt hiszem 03.15.-én tettem be őket a naplóba. Egyébként szerintem emelkedik, de már nem emlékszem rá:)
Kriszti!
Te a hőd adatai alapján észrevetted az ovudat?Tényleg utána egyből 2tized fokot emelkedik?
Szia drága!
Igazad van nem kell annyira rápörgetni megunkat, de másról is lehet beszélgetni!
Nem értem a jó fej csajok mindíg eltünnek!
Drága Vick
ha van valami kérdés, vagy bármi, nyugodtan írj!
A kérdésemre kaptam választ, s azért annyira napi szinten nem szeretném pörgetni az agyam, így is vissza kell vennem, mert nyugalomba biztos jobban jön a babó...
Sziasztok!!
fel kéne kicsit turbózni ezt a fórumot!Nem?
Szia!
Én nem használtam tesztet, csak hőmérőztem.
Most mennem kell készülődni:( Délután nem biztos, hogy leszek.
Puszi!
Szia :)
köszönjük, jól vagyunk
Várjuk, hogy maradjon fent a hő ;)
Sziasztok Lányok!
Na, mire jutottatok?
Hogy vagytok?
ha sikerült babásnak lenni, akkor állítólag amikorra várod a menzit, akkor nem esik le a hő, fenn marad
(De én olyat is láttam, hogy megjött a menzi, a hő még fenn volt és csak menzi 2., 3. napján esett le a hő, ilyen is van, a hormonok miatt.)
Szóval ha nem jön a menzi és fent marad a hő, esélyes a baba!
szia
19. napon vagyok, már fent van
s akkor leszek nyugodt, ha körül is marad egész menziig, már ha meg kell jönnie...(?)
További ajánlott fórumok:
- Most fogom elkezdeni a Clostilbegyt. Mikor lesz rendes peteérésm tőle?
- PCOS+IR lapar után 28 napos ciklusok előtte egyáltalán nem jött meg, de továbbra sincs peteérés. Ilyenkor mit lehet tenni?
- PG53 törpemikroszkóp 2 napja páfrányos de az ovuteszt szerint még nincs lh csúcs. Ilyenkor mi van?
- Létezik olyan, hogy a vizeletes ovuteszt itthon pozitívat mutatott tegnap és ma a doki uh-on azt látta, hogy csak éretlen petéim vannak?
- Pozitív LH teszt nélkül lehetett peteérésem?
- Peteérés után hanyadik napon van tüszőrepedés?és a hő ilyenkor feljebb megy?