H1N1 megelőzés, védekezés oltás nélkül (beszélgetős fórum)
Évekig véd az oltás???????????Ezt meg honnan a bánatból vetted? :-))))
Tájékozott vagy nagyon és másokat oktatsz...
Az orvosok perelhetőek, ha az oltásról lebeszélnek valakit.
Ezzel tartják őket sakkban:
"Ha szakmailag nem bizonyított veszélyekre hivatkozva beszélnek le valakit az oltásról, és az a vírustól súlyos beteg lesz, akkor eséllyel indíthat pert az oltást megtagadó vagy arról lebeszélő háziorvos ellen. A perben az orvosnak kellene bizonyítania, hogy az illetőt az oltás biztosan nem védte volna meg, illetve hogy az oltási szövődmények még súlyosabb következménnyel jártak volna."
Lehet, hogy a páciens soha nem lesz beteg! De az orvosok inkább nem kockáztatnak. És bár az orvosi esküben a gyógyításra tették le a voksot, inkább azt szegik meg. Sajnálom őket.
Egy ismerősöm bement az orvosához, aki korábban lebeszélte az oltásról, hogy újra megerősítést kérjen. Mikor rákérdezett, hogy ajánlja e, akkor az orvos nemlegesen rázta a fejét... majd megszólalt: nekem nem lehet véleményem az oltásról. Kinn van a tájékoztató!
Új vírus? Ne haragudj, de erre reagálnom kell.
Olvassátok el Robin Cook 1995-ben íródott Ragály című könyvének 400-401. oldalát. Írnak a H1N1-ről. És állítólag sokkal korábban létezett már a könyv előtt is! (Másolat a képeim között a könyvről)
:D Megint egy médiaguru! :)
Ne haragudj meg, de tőled is megkérdezem: A média mitől hiteles, ha tele van fizetett hirdetéssel?
Attól még, hogy nem jelentik be, hogy fizettet, nagyon is az. Minden arra megy, hogy oltass. Lehet, hogy nem használ, de ha ők mondják, elhiszed, hogy igen. Szomorú :(
Nem nézek tv-t és nem vagyok beteg. Sőt, soha nem is voltam influenzás, pedig nem oltattam be magamat egyetlen egyszer sem. Pedig elhiheted, hogy tömegközlekedek, nagy cégnél dolgozom, sok ember között.
Az immunrendszer is akkor erős, ha erősítjük. Kb. 3 éve teszem ezt tudatosan. Előtte én is sokszor voltam megfázva, vagy torokfájással keltem. Nekem ne mesélje be senki, hogy az erős immunrendszer nem véd. Az ember nem egy genetikai hulladék, amin már semmi sem segít, csak egy hülye oltás.
Grrrr....
Nem vitatkozom. Tény, hogy az oltás megvéd az új influenza szövődményei ellen.
Szerinted meg a kakukkfű.
Nyílván huszonvalahány beteggel a hátunk mögött 7 hónap alatt a média fújja fel halálos dolgot csinálva belőle.
Az orvosok sajnos legtöbb vagy pénz vagy jogi dolgok miatt lesznek oltáspártiak :(
Szia!
Az a helyzet, hogy nem tudni, már mi a jó. Mi is az igazság ebből a nagy járványból. Tényleg ilyen veszélyes? Vagy csak a média fújja fel? Állást foglalni ebben a kérdésben nem egyszerű, legalábbis nekem. Anyukám egészségügyes, ráadásul laboratóriumban dolgozik és náluk senki nem oltatta be magát.A gyerekorvosunk sem javasolja. És az is érthetetlen hogy az orvosok mennyire nincsenek egy állásponton.
A kismamáknak más az egész szervezetük és immunrendszerük. :(
Az influenzával nem lehet mit csinálni, hazamenni, és kifeküdni. Csak a pánik miatt tűnik ez annyira felháborítónak...
Sziasztok!
Ma voltam a gyógyszertárban érdeklődni a tamiflu-iránt. Azt mondták, van 1 dobozzal. Nevetséges.
a barátnőm, belázasodott nem tudott felkelni, minden tünet jelentkezett nála, ami a H1N1-re igaz. A háziorvos hazaküldte, mondván feküdje ki. Se teszt, se gyógyszer, de hát nem vagyok orvos,szerencsére Ő meggyógyult, de a H1N1-es kismamával ugyanígy cselekedett az orvosa, aztán meghalt.A tamiflu szigorúan recept köteles, én is megpróbálom feliratni az orvosommal, mert jó lenne ha lenne itthon, és nem szt közölnék a gyógyszertárban, hogy hiánycikk.
Nyugi. :)
Az influenza nem halálos betegség, csak vannak halálos kimenetelűek is. Évente 1.000.000-an halnak bele szezonális influenza okozta szövődményekbe.
Eddig a H1N1 hatezer áldozatot követelt az egész világon március óta. Ismétlem, a szezonális évente 1.000.000 embert követel. Legalábbis Lengyelország Eü minisztere elmondása alapján. Más adatok 500.000-ret mondanak szezonálissal.
További ajánlott fórumok:
- Zavaró, ha a partnernek sok védekezés nélküli alkalmi kapcsolata volt? Hogyan lehetne ezen felülkerekedni?
- Alkalmi kapcsolat védekezés nélkül...
- Ahogy véget ér a menstruáció, ha 2. nap védekezés nélkül megtörténik az aktus akkor mennyi esélye van annak, hogy teherbe essek?
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Mensesem után 2nappal védekezés nélkül szeretkeztem, mennyi az esélye, hogy teherbe eshettem?
- Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha a menstruáció 2. napján védekezés nélkül szeretkeztünk?