Gyümölcsös palacsinta puncsmártással recept

12 palacsinta (hagyományos)
30 dkg vegyes befőtt vagy friss gyümölcs
5 dkg vaj
fél dl rum
puncsmártás
1 dl tejszín
1 teáskanál porcukor
A Gyümölcsös palacsinta puncsmártással elkészítési módja:
A palacsintákat megsütjük a hagyományos recept szerint, és melegen tartjuk. A befőttet vagy friss gyümölcsöt apróra vágjuk (ha frisset használunk, akkor kevés cukrot is használjunk!), a vajon megpároljuk, megöntözzük a rummal, és ezzel megtöltjük a palacsintákat. A megtöltött palacsintákat puncsmártással, és a porcukorral habbá vert tejszínnel kínáljuk
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Krysty, 2007. aug. 2. 08:06
A gyümölcsös palacsinta puncsmártással elkészítési módja és hozzávalói.