Gyűjtsünk medvehagymát! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyűjtsünk medvehagymát!
8. 4b6a2525df
2009. ápr. 1. 16:14
Kár, hogy Sikolándó eltünt:(
Mert ismét itt a medvahagyma szezon.
Kapott valaki magot tőle?
7. 70a5a27405 (válaszként erre: 2. - Sikolándó)
2008. dec. 11. 23:52
Hát engem is érdekel a dolog, van még magocskád?
6. margareta51 (válaszként erre: 2. - Sikolándó)
2007. márc. 22. 22:02
Koszonom felajanlasod,kell megkerjek valakit hogy vegyen belyeget es akkor kuldom.Megfogom irni magam levelezesbe kinek a cimere kell kuldeni.Megegyszer koszonom.Marika
5. druida
2007. márc. 17. 02:43
Hajrá medvehagymások!
Tényleg nagyon jó!
4. margareta51 (válaszként erre: 2. - Sikolándó)
2007. márc. 16. 07:57
Hogy tudnek egy nehany szem maghoz jutni?koszonom elore.
3. Asra
2007. márc. 12. 09:11
mi is (család) nagyon szeretjük. a gyerekek is szivesen eszik, mert nem csípős. az iskolai szendvicsbe megmosva, letörölgetve szoktam betölteni. mivel nincs erős illata ezért suliba, munkába is lehet vinni, reggel is ehető:)
Sikolándó: én szeretnék magokat. hogyan tudjuk megoldani a találkozást?
2. sikolándó
2007. márc. 11. 20:21
ha valaki a saját kertjében szeretne medvehagymát szedni, szivesen adok magot!
1. kandi
2007. márc. 4. 15:32
Itt a tavasz! Gyönyörűen süt a nap, a madarak csicseregnek. Egyszerűen hív a természet. És ha már elindulunk kirándulni, túrázni miért ne köthetnék össze a kellemest a hasznossal? Gyűjtsünk medvehagymát!
Lombos erdeink talaját tavasszal szőnyegként beborítja a medvehagyma. Érdemes megkóstolni, nemcsak finom, egészséges is!
Ugrás a teljes írásra: Gyűjtsünk medvehagymát!
Lombos erdeink talaját tavasszal szőnyegként beborítja a medvehagyma. Érdemes megkóstolni, nemcsak finom, egészséges is!
Ugrás a teljes írásra: Gyűjtsünk medvehagymát!
További ajánlott fórumok:
- Növényekkel kapcsolatos szólásokat, közmondásokat, szókapcsolatokat gyűjtsünk!
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- A medvehagyma a tavasz gyógynövénye
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Ismeritek a medvehagymát?
- Hogy néz ki a medvehagyma, én azt kaptam vajon? Megehetem?