Gyors, egyszerű sütés nélküli buli ételek? (beszélgetős fórum)
"Gáztűzhely/sütőlap sem opció, vagy csak a sütő?"
Én arra gondoltam, hogy csak a sütő hiányzik.
Ha a lustaság a probléma, akkor nem marad más, csak a ropi, keksz, drazsé, chips....
"Sütőm nincs sajnos"
Arra gondoltam, hogy tűzhelye azért csak van vagy egy rezsója, azon megsül bármi:D
A salátákhoz is kell főzni a zöldségeket vagy nyersen teszi bele a majonézbe? A svédgomba is nyers gombából készül?
Kedves tomka1 ha a sonkatekercs macerás meg egy sütés nélküli süti is akkor inkább rendelj 2-4-6 személyes tálakat/hidegtálakat a cukrászdába meg van süti Remélem oda lemenni nem macera
:( ha valakinek macera a vendégváró falat elkészítése és nem szívesen csinálja ne hívjon vendéget Bocsánat de ez a véleményem
Zöldségmártogatós: kis hasábokra felvágni répát, uborkát, zellert, és ezt valamilyen jó kis fűszeres-tejfölös szószba mártogatni. (Bár néhányan finnyázzák, hogy mindenki ugyanabba az edénybe mártogat,- én sok kis edénykébe, vagy kis pohárba teszek a szószból). Ugyanez esetleg tortillachipsszel.
Sonkatekercsre jó alternatíva: L*dl-ben lehet kapni tormás sajtkrémet, azt szoktam beletekerni, plusz kis díszítés rá.
Gáztűzhely/sütőlap sem opció, vagy csak a sütő?
Kaszinótojás
Franciasaláta, benne zselatin, ez őzgerinc formában.
Sziasztok!
Tudnátok adni ilyen recepteket? Nézegetem a neten is, egyenlőre nem sokat találok, eddig még mindegyikkel sok a macera nekem meg kevés időm lesz az ételek elkészítésére. Sütőm nincs sajnos, akkor könnyebb lenne. Egy kis baráti összejövetel lesz nálunk és szeretném finom ételekkel várni őket. Nem a kajálásról fog szólni de azért azt is fogunk. Olyan lenne jó amit nem akkor kell megsütni ne menjen vele az idő. Sonkatekercsre gondoltam de az se egyszerű, besamelt kell csinálni. Vagy még találtam két sütés nélküli sütit de azért azzal is van macera. Sajtgolyókat, szendvicset meg ilyesmiket nem szeretnék, az már volt:)
További ajánlott fórumok:
- Egyszerű ételek gyűjteménye
- Egyszerű magyar hagyományos ételek
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Ismertek valami finom, egyszerű, meleg nyári napokra való tortát?Lehet sütés nélküli is, de nem fontos
- Kelesztés/élesztő nélküli, egyszerű, sütőben süthető kiflireceptet tudnátok írni?
- Tud valaki egyszerü kenyérsütési receptet? /ecet nélkülit/