Győriek! A belváros így az árvíz után milyen? (tudásbázis kérdés)
Bocs, lehet, hogy hülyén fogalmaztam.
Szóval, éltem én Győrben, dolgoztam is ott, Győr volt az álmaim városa. A lányomék pedig ott voltak osztálykirándulni, de ő is beleszeretett, és kevesellte a belvárosi sétát (de ez még az árvíz előtt volt). Ezért szeretnénk egy teljes napon át a belvárosban csatangolni.
Lehet, hogy rosszul gondolom, de nekem a belváros még a Radó sziget is, meg az a Rába parti rész.
Szóval akkor ezek is rendben vannak? Vagy ezeken a helyeken sem volt vész? Nekem úgy tűnt, mintha a Radó is víz alá került volna akkor, ezért fordult meg a fejemben, hogy most ugyanolyan szép-e, mint szokott.
Úgy értem, elmennénk a lányommal egy nagyot sétálni, és hát nyilván a sétáló utca (Baross u.), meg ez a rész rendben van, de pl. a Radó sétány, meg a folyóparti nagyon szép részek most mennyire "mutatják magukat"?
Azért kérdezem, mert ha még nincs rendben, nem utaznánk még oda, várnánk pár hetet.
Köszönöm, ha ír valaki.
További ajánlott fórumok:
- Forgalmas kifőzde, ahol sok a zöldséges kaja és nem a belvárosi
- Hova érdemes költözni? Debrecenben melyik a legjobb, úri környék? Belváros, téglaházak vagy hol van a menő környék?
- Parkolás, büntetés. Belváros. Segítenétek? Fontos lenne...
- Valószínűleg csapágyas a mosógépem. Kb. mennyibe kerülhet a javítása (Samsung) Bp. belvárosban?
- Dolgozik valaki Auchan-ban, főleg a pénztárosi munka érdekel mik a tapasztalatok? Ja és mikor nyit a miskolci így árvíz után tudja valaki?
- Vizitúra árvíz után