Valószínűleg csapágyas a mosógépem. Kb. mennyibe kerülhet a javítása (Samsung) Bp. belvárosban? (tudásbázis kérdés)
:))))
És most figyelj!
Az én mosógépem pont ilyen idősen lett csapágyas! elvitték megjavítani, de nem lett jó, mert 2x is rosszul rakták össze! Tehát, ahogy hazaviszik próbáld ki! És bármilyen furcsaságot tapasztalsz hívd ismét a szerelőket! A javítás idejére cseregép jár!
Tudnál egy linke adni 6ezer ft-os csapágyra
Mert egy N*6303 skf is csak 1400 körül van ami sokkal nagyobb
Persze csapágyboltban és nem alkatrészboltban
Igen, összeakadunk:)))
Indesit mosógépet csapágyaztak.
Van kivétel,de az sem mindegy mi a hiba
Nem mosógép ugyan, egy monitort kellett volna szétbontanom
A neten kellett érdeklődnöm, pedig nem vagyok gyakorlatlan
A megfelelő két helyen kellett benyúlni egy "alkalmas lemezzel", hogy kipattanjon a rögzitő fül
Bizonyos csapágyak olyan szoros illesztéssel vannak feltéve hogy egyszerűbb kompletten csapágyházzal cserélni, ez megdrágítja az alkatrész árat
Egy csapágy mosógépbe 500Ft körül van, a csapágyház 10ezer
A mai mosógépeket már a szomszédék Pistikéje nem szereli meg, de még a HAjdu keverőtárcsásat sem
Csapágylehúzás problémás szerszám nélkül
és a maiakat már teljesen szét kell bontani hogy hozzá lehessen férni a dobhoz vagy máshoz
NEM!!!!!
A samsungokra 1+1 év garancia van!!!!!!
Én pont így jártam. nézd meg a garancia jegyedet!
Sőt! Van ahol még egy kis pénzért +3 évet lehet venni, de azt még azelőtt kell, hogy lejárna a 2 év!!!!!
Nekem van egy elektrolux mosógépem, ami csak tartalék. nem rég szüksége volt rá a tesómnak és a teljes felújítás (benne csapágyazás) 15 ezerbe került.
Az indesitem javítása csak a csapágy 25 ezer lett volna, de valami elektronika is elromlott, ami szintén 25 ezer lett volna.
Szerintem a samsung is legalább 25 ezerbe kerül.
Mennyi idős a géped?
:( Sajnálom... Kérjél több helyről árajánlatot...
Min. 20ezerrel kell számolni, az fix..Ennél csak több lesz.
Sokba.
Hívj fel egy szerelőt, vagy kettőt is, kérj árajánlatot. Ha régi a gép, nem biztos, hogy megéri javíttatni, inkább gondolkozz el egy új vásárlásán.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy rák: mennyi a valószínűsége, hogy kiújulhat? :(
- Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet?
- Ha 30 éves korig nem talál párt valaki, valószínűleg már nem is fog?
- A kutyám megevett egy valószínűleg mérgezett rágcsálót, mit tegyek vele?
- Ki mit tudna javasolni a megtermékenyülés nagyobb valószínüsége érdekében...?
- Van köztetek olyan aki valószínűleg lemondja a balatoni nyaralást a fertőzésveszély miatt?