Győrben ki a legjobb szülészorvos? (beszélgetés)
Dr.Fekete Zoltánnál szültem 2010 nov09.én.
egy isten,nála voltam terhesgondozásban is és ő volt a fogadott orvosom is.
Elvesztett babánk után neki köszönhetem Hunort,mert szeretettel vett körül mert bármikorszámithattam rá.bármikor hivhattam vagy irhattam neki sms-t-emailt,szoval le a kalappal elötte.
szülést szépen pontosan elövigyázatosan vezette le pedig 16 honappal elötte császárral szültem és igy is 10 perc alatt megszültem simán nála.
ahogy beszélt velem mikor a kisfiam levitték a koraszülött osztályra,hogy mindig érdeklödött irénta és irántam is jol esett.
és IMÁDTAM ŐT!!!!
EZUTON IS PUSZILTATOM,MERT SZOKTA OLVASNI EZEKET AZ IRÁSOKAT,Ő MONDTA!!!
pUSZI DR.FEKETE ZOLTÁNNAK GYŐRBE.
NÉMETHNÉ ANETT SZÉPLAKROL
Dr. Fekete Zoltán vagy Dr Busznyák Csaba mindketten nagyon fiatalok,jó fejek,rendesek,alaposak és vidám orvosok!
Nekem volt szerencsém mindekttőhöz is mivel Dr Busznyák volt a választottam csak kisfiam előbb érkezett így a helyettesét kaptam Dr Feketét ő nála szültem de csak is jót tudok róluk.
Dr Busznyák Csaba mindvégig alaposan végezte követte a terhességemet a szüést igaz nem ő vezette el mivel pont szabadságon volt és nem gondoltunk rá h kisfiam előbb jön de nem panaszkodhatok mert így is alegjobb orvos vezette le a szülésemet is!
Dr. Kelemen Szilárd- a legjobb!
Nekem.... :)
Sziasztok:9
köszönöm a tanácsokat:))
Szia!
Én Hillier Balázsnál szültem. És szerintem nagyon korrekt és kedves ember. Csak jót tudok róla mondani, akár még éjjel is hívhattam, ha bármi bajom volt.
Én Dr. Dúcz Renével meg voltam elégedve. :)))
De sokan ajánlják a fiatalabbakat (csak neveket nem tudok írni).
Elkéne mennem,de nem tudok dönteni.akinél az első babámat szültem az elment Győrből.
így igen kétségbe estem:((
A régi orvosom-onnan már elköltöztem-D.r Krekkot javasolta...de lehet csak azért mert ismerősök
Olyat szeretnék aki kedves,nem arrogáns,emberi...
köszönöm:)))
További ajánlott fórumok:
- A Budapest X. kerületében található Bajcsy kórházban kit ajánlanátok szülészorvosnak és szülésznőnek?
- Mostanában mennyit illik adni a szülészorvosnak, ha a szakrendelőbe jársz hozzá és végül ő vezeti le a szülést?
- Vélemények és tapasztalatok férfi illetve női szülészorvosokról, terhesgondozókról.
- Békéscsabán vagy Gyulán kit ajánlotok szülészorvosként?
- Ki a legjobb szülészorvos a Debreceni Klinikán?
- Ki a legjobb bőrgyógyász Győrben?