Gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok recept


1 kg csirkemellfilé
2 db különböző színű kaliforniai paprika
petrezselyem
só
bors
mustár
méz
30 dkg gyöngyhagyma
A Gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok elkészítési módja:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és forró olívaolajon kicsit megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, mustárral és mézzel. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, egy kevés lével együtt. Jól összeforgatjuk, majd a kockákra darabolt pritamin paprikát, és az aprított petrezselymet is rászórjuk. Ezután 4-5 percig magas tűzön összepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről, és kihűtjük. Tálaláskor a megmosott, leszárított salátalevelekkel kibéleljük a tányért, ráhalmozzuk a kihűlt gyöngyhagymás csirkemell csíkokat, és friss petrezselyemmel díszítjük. Friss pékárut kínálunk hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2012. nov. 22. 17:56
A gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok elkészítési módja és hozzávalói.