Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok recept

Gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok recept

Elkészítési idő 40 perc

A Gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok hozzávalói:
1 kg csirkemellfilé
2 db különböző színű kaliforniai paprika
petrezselyem

bors
mustár
méz
30 dkg gyöngyhagyma


A Gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok elkészítési módja:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és forró olívaolajon kicsit megpirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal, mustárral és mézzel. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, egy kevés lével együtt. Jól összeforgatjuk, majd a kockákra darabolt pritamin paprikát, és az aprított petrezselymet is rászórjuk. Ezután 4-5 percig magas tűzön összepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről, és kihűtjük. Tálaláskor a megmosott, leszárított salátalevelekkel kibéleljük a tányért, ráhalmozzuk a kihűlt gyöngyhagymás csirkemell csíkokat, és friss petrezselyemmel díszítjük. Friss pékárut kínálunk hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A gyöngyhagymával pirított csirkemellcsíkok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook