Gyomorsav ellen! (beszélgetés)
Nem tudom mit szedett, candidára szedte hosszú távon.
Sok bajt lehet előidézni túlzott kalcium bevitellel, még terhesnek sem kell hozzá lenni. Azt hogy honnan tudom, fogalmam sincs. Többek között tanultam, de ez nem lényeges. Nézz utána. Személyesen is ismerek olyat, akinek 2 hét alatt csináltak vesekövet, mert bélcsavarodással műtötték és utána nagy dózisban kapta.
Érdekes, nekem pont a refluxomat hozta rendbe többek között. Milyen grape cseppet evett?
A calciumos dolgot pedig honnan tudod konkrétan?
A kalciumról konkrétan tudom, hogy a baba kutacsának korai elcsontosodását okozhatja, orvosi ajánlás nélkül várandósan nem fogom szedni. Grapefruit csepptől meg egy barátnőmnek refluxa lett. Pont savra nem bízom benne.
Azért köszönöm a javaslatokat, kedves vagy, hogy válaszoltál!
Próbáld meg az Ökonetes Grape cseppet . Ha beszerezted, akkor naponta többször is vízbe cseppents 5-10 cseppet és idd meg. Ezen kívül Corall calciumot, napi egyet, ha nem elég, akkor kettőt. Nem olcsó, de ezutóbbi az egész hátralévő terhességed idejére elég lesz.
Azért ajánlom, mert már többeknek bevált, ráadásul vitaminok, nem gyógyszerek.
Ma az keltett, hogy öklendezem fel a gyomorsavat, és még csak a 26. hétben járok. :-(( Mondjuk a hasam tényleg nagy, és eléggé fent van a baba.
Jó lenne valami megoldás gyomorsav ellen, ami nem gyógyszeres, és nem igényel életmódváltást sem, mert azért 2 nap alatt 1 kg savanyú káposzta, nos nem tűnik olyan mennyiségnek, ami könnyen lecsúszik... Ha van valakinek bevált ötlete, előre is köszi.
Ajánlom hogy igyál meg napi 0.5dl NATUR ALOE VERÁT
Rövid időn belül megszünteti a tüneteket,és megment a gyomortükrözéstől....REFLUX esetén.
A legkedvezőbb hatás elérése érdekében olyat válassz,amibe nem dolgozzák be a növény külső zöld héját,mert ez tovább fokozhatja a problémádat,ugyanis ez esetben arra érzékenyeknél gyomorégést vált ki!
6Javaslat:Forever Aloe Vera
Örülök, hogy ilyen egyszerű megoldás elég volt!
:)
Heló!
Azóta nem jelentkeztél!
Jobban vagy már?
Hú gyerekek nagyon ég a gyomrom!
Nem is ettem inkább vacsorát,csak ásványvizet iszom.
:-(
Citromot?? Az nem csinálja a savat??
Köszi a tippeket:)
Az nem megy olyan gyorsan, akkor ajánlom a corall calciumot, napi egyet, vagy Acid Komfort nevűt, bioboltban keresd. Nem olcsó, de jó. Előtte még megpróbálhatod, ha már legalább egy hete iszol vizet, hogy egy fél citromot belecsavarsz és úgy hajtod le.
Ezek különböző helyről jött tapasztalatok, hátha valamelyik jó neked. :)
További ajánlott fórumok:
- Sok gyomorsav, illetve reflux?
- Reflux és gyomorsav elleni tea...
- Mit lehet szedni borzasztóan sok gyomorsavra Rennie-n kívül? És hányás ellen B6-on kívül?
- Túl sok gyomorsav ellen mi használ?
- Anyukám most 23 hetes terhes és akármit eszik azt mondja feljön a gyomorsava. Tud vki vmit ez ellen?
- Jó gyomorsav elleni szer, ami jobb mint a Rennie?