Anyukám most 23 hetes terhes és akármit eszik azt mondja feljön a gyomorsava. Tud vki vmit ez ellen? (tudásbázis kérdés)
"Vízzé alakítja a gyomorsavat"
És hogyan alakítja vízzé a gyomorsavat? Sehogy! Hová lesz a kloridion? Nem kémiai analfabéta reklámszövegeket kell szajkózni.
Hello
Még azt elfelejtettem mondani, hogy szoptatós anyukák és gyermekek is ihatják.
Szép napot
Sziasztok!
Én most iszok egy nagyon jó gyógynövényitalt. Ebbe több mint 20 gyógynövény van. Kemoterápia is tönkretette a gyomromat. A negyedik üveggel iszom, teljesen jól vagyok, nem jön fel a sav, nem fáj a gyomrom. A nevét nem írom ide, mert le van védve.
Üdv
Köszönöm szépen.
És válaszolva egy kommentre: igen,anyukámról van szó. Nekem is furcsa,mert köztem és a tesóm közt 19 év korkülönbség lesz. Anyukámnak ez lesz a 3. gyereke. Én vagyok a legidősebb és van egy öcsém. A tejet azt issza ő is liter számra,de majd mondom neki ezt a kekszet meg pirítóst,meg a kefírt is.
Nekem a MagneB6 segített, de legvégső esetben elszopogattam egy Rennie tablettát. Azt lehet a terhesség ideje alatt is szedni.
De meg lehet próbálkozni a keksszel, tej nélküli müzlivel, pirítóssal. Nekem ezek is beváltak.
Szia!
Én ugyanigy voltam terhességeim alatt(3 gyerekem van).Nekem jót tett a kefir és a tej,literszámra ittam...és RENI antacidumot rágcsáltam,ami enyhiti a puffadást is és természetes ásványi anyagokat tartalmaz,tehát terhesség alatt is fogyasztható.Ha jól láttam,most van egy új fajtája is.
További ajánlott fórumok:
- Sok gyomorsav, illetve reflux?
- Mit lehet enni és inni ha sok gyomorsavad van és fáj a gyomrod?
- Sok gyomorsav - tudtok olyan kávét, amit ihatna?
- Ha fent van a gyomorsavam miket egyek, ami helyrehoz?
- Reflux és gyomorsav elleni tea...
- Mit lehet szedni borzasztóan sok gyomorsavra Rennie-n kívül? És hányás ellen B6-on kívül?