Jó gyomorsav elleni szer, ami jobb mint a Rennie? (tudásbázis kérdés)
A libafröccs tényleg roppant praktikus. Az ecet savas, a szódabikarbóna lúgos kémhatasú.
Ha összekevered őket, szépen pezseg, ahogy a sáv a lúggal reakcióba lép. A végén pedig lesz egy vagy lúgos, vagy semleges vagy savas oldatunk. Ami mindenre IS jó. Még mosogatni is.
Azt nem tudom, voltál e már kismama.
Azt sem, hogy tisztában vagy e azzal: a gyomorsav nappal is kínzó, de éjszakára méginkább, főleg ha nem teli gyomorral fekszik le a kismama, és a gravitáció is megteszi a hatását, tehát bugyog fel a nyelőcsőből a garatba a rengeteg gyomorsav, és igen fájdalmasan tud marni, az alvást is megzavarja.
Azt sem tudom, melyik kismama szeret elalvás előtt jó lisztes rántásos levessel belakni, aztán várni a jószerencséjére, hogy vajon megteszi e a jó sok liszt a hatását éjszaka, vagy sem.
Gondold át a tanácsaidat, mielőtt nekirugaszkodsz.
Légyszi!!!
Szia
Én is próbáltam mindent,egy dolog vált be,a salvus víz.Kicsit car íze van,de hatásos.
Nekem nem baj, hogy orvoshoz megyek, csak neked.
Kérlek, hogy hagyjuk a hülyeségezést meg a baromságozást.
Én is elfogadom, hogy téged a népi gyógyászat hoz helyre, sose hülyéztelek még le érte. (Pedig simán megérdemelnéd :DDDDD)
Igen. Az orvos felírja, és tudja, hogy mit miért ír.
Komolytalan cucc csak fölösleges méreg és pénzkidobás.
További ajánlott fórumok:
- Reflux és gyomorsav elleni tea...
- Mit lehet szedni borzasztóan sok gyomorsavra Rennie-n kívül? És hányás ellen B6-on kívül?
- Epilepszia elleni szert ad valaki a gyerekének?
- Nektek melyik allergia elleni gyógyszer vált be eddig szénanáthára?
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Allergia elleni gyógyszer szedhető terhesen?