Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak recept
A Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak hozzávalói:3 db csirkeszárny
1 evőkanál olaj
csípős pirosarany
só
gyömbér
feketebors
A Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak elkészítési módja:
Előző nap pácot készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, piros arannyal és borssal. A csontillesztésnél kettévágott szárnyakat ebben megforgatjuk, és másnapig hagyjuk érlelődni. Ha jól beitta az ízeket, tepsibe soroljuk őket, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. okt. 20. 08:04
A gyömbéres-csípős csirkeszárnyak elkészítési módja és hozzávalói.