Gyökérkezelés után visszajött a fájdalom (beszélgetés)
kb 3 napig megint jó volt, de most megint hajnalban visszajött a fájdalom. Fekve kezdődött... és a fülembe is sugárzik:(
Nagyon el vagyok keseredve....mitől fájhat ha semmit se latnak benne..ki van kétszer is tisztítva..
most már nincs benne az a feszülés csak ez a fájdalom:(
Szerintem nagyon jó orvos, és ahová mentem szerintem az egyik legjobb gyökérkezelő hely...de mégis, bármi lehet:(
Azt mondta, hogy pénteken újra hívjam fel és valószínű kicseréli a gyógyszert benne...
most gyógyszer van benne és ideiglenes tömés rajta.
Akkor szerinted nem baj ha többször kell menni? Már annyi fogamat kihúzták-nem sikerült a gyökérkezelés....
Teljesen kétségbe vagyok esve és pánikolok...
Az nem úgy van, hogy minél többször felnyitják..annál rosszabbak a fog esélyei?
december 28-án gyökérkezelték ezt a fogat.
Előtte decmber 23-án egy másikat gyökérkezeltek-de azzal semmi gond azóta sem.
Ezért félek, hogy ez a fog miért nem úgy "viselkedik"..
dehogynem készült röntgen, ct is..elvileg egy gyökerű, egynes gyökerű fog. 5.
De a röntgenen az is látszik, ha netán a gyökércsúcson van egy gennyzacskó!
De ha netán van, akkor sem jelenti, hogy feltétlenül ki kell húzni a fogat!
Mit jelent, hogy 28-án gyökérkezelték a fogadat???
Ez egy hosszas folyamat és ideiglenes tömést tesznek bele csak, hogy a többszöri alkalommal, amikor visszamész, újra meg újra ki tudják szedni és gyógyszerrel kezelni és áttisztítani a gyökér belsejét.
Szóval tessék visszamenni a dokihoz!!!
95%, hogy megoldja!
Nem készült röntgen? Általában csinálnak és akkor pontosan tudják a gyökérlefutást!
jajjj..de szornyen hangzik:(
hogy derult ki, a nagy kunkor?hanyas fogad volt?
én azon gondolkozok, hogy visszamegyek megint tisztíttani illetve gyógyszeres tömés cserére.
Csak félek, hogy a mellette lévő fogam fáj..lehet azt is gyökérkezelni kellene?
de érdekes!
és ezzel mit lehet csinálni?
Sziasztok!
December 28-án gyökérkezelték a bal alsó 5. fogamat. Steril gyulladásban volt, mikor felnyitották már kb 80 % ban elhalt a fogbél...
Kb 5 napig teljesen jól voltam. Úgy éreztem minden tünetem megszűnt.
De a mai napon újra elkezdett fájni... ez mitől lehet? Éjszaka fekvéskor nagyon rossz, fel kell ülnöm, illetve nappal pedig tompán fáj:(
További ajánlott fórumok:
- Volt olyan köztetek akinek gyökérkezelt fogat kihúztak mert sok alkalom után is fájt?
- Rettenetes fogfájás gyökérkezelés után. Tudnátok ötleteket adni, hogy mitől múlna el a fájdalom?
- Mikroszkópos gyökérkezelés után meddig fájhat a fog?
- Brutális gyökérkezelés után normális, hogy jobban fáj a fogam?
- Első gyökérkezelés után mi a további teendő a foggal?
- Fájdalom gyökérkezelt fognál