Gyógyszer után kimaradt vérzés (beszélgetős fórum)
Nem voltál még egy hormon kivizsgáláson? Nekem pl van hormon problémám. Szerintem érdemes lenne megnézettetned. Nekem mikor indítottam a fórumot utána megjött igaz késve mint a gyógyszer előtti időkben, de váltottam gyógyszert azóta nincs gondom az új gyógyszerrel.
Az oké hogy gyógyszer abba hagyása után felborulnak a dolgok mert megszünik a mesterséges hormonadagolás és a szervezetnek vissza kell állnia, de 1 év szerintem az nagyon sok idő.
hát én erre nem tudok válaszolni, a gyógyszert nem szedtem nem ismerem.
Nekem még tegnap délután megjött de épp csak valami kis mennyiség. viszont eltudtam kezdeni legalább a symiciát.
Mikor abbahagytam - én több évig szedtem, nem 6hónapig - akkor volt olyan, hogy 3hónapig nem jött meg. :-(
Most mondhatnám, hogy nyugi, de én is a falat kapartam, aztán a dokim mondta, hogy hormontabival meg tudja hozni, de az se jó megoldás.
Türelem - előbb-utóbb meg fog jönni!
6 hónapig szedtem a Dienillét percre pontosan be is állított,kimondottan hormon problémára írták fel, addig minden alkalommal megjött bár elég össze-vissza. Viszont a mellékhatások miatt váltani akartam úgy, hogy a 8. szünetmentes napon már az új gyógyszert tudjam elkezdeni, viszont csak 1 hétre rá kaptam időpontot a nőgyógyászomnál így várnom kell az új gyógyszer elkezdésével a következő mensiig. Most 2.-ka körül kellett volna megjönnie gyógyszer nélkül, viszont már itt van 10.-e és semmi.
2 hete majd leszakadtak a melleim, most pár napja meg fáj a hasam mintha megakarna jönni, de semmi. Ma csináltam 2 tesztet is mindkettő negatív.Tudom hogy sok minden más egyéb dolog is közre játszhat a késésben..
Járt már így más is gyógyszer után? Felborult volna megint a hormonháztartásom, ennyire bekavart volna a fogamzásgátló?
További ajánlott fórumok:
- Valaki kapott már olyan gyógyszert ami megindtotta a vérzést? Milyen az?
- Ha valakinak nincs havi vérzése egy éve és hormon gyógyszerektől se alakult ki, akkor nagyobb a bajjal áll szemben?
- Ha nyaralás miatt szeretném egy héttel korábbra "tenni" a havi vérzésem, akkor tarthatom hamarabb a 7 napos gyógyszermegvonást?
- Szoptatok, szopis gyógyszert szedek, nem jön meg a vérzésem. De akkor honnan tudjam, hogy nem vagyok/leszek terhes?
- Korai terhesség esetén mire utalhat a vérzés? Okozhatja a gyógyszer?
- Clostilbegyt gyógyszer szedésénél a ciklus 12.napján vérzés? Mi okozza?