Gyógyerre alkoholt tilos inni vagy hogy is van ez? (tudásbázis)
No, hát ma már tudom a választ a kérdésemre; TILOS, ha nem akarod az egész bulit végighányni.
Kezdődött azzal, hogy délben vettem be gyógyszert, algopirin+kataflám, mert éreztem, hogy kezd fájni a hasam.
A buliban nem ittam sokat, 2-3 pohár pezsgőt, elkortyolgattam, majd belekóstoltam valami töménybe, de épp, hogy ittam belőle.
Nem voltam berúgva, pont jó volt, viszont éjfél után, negyed 1 körül a koccintás után nagyon rosszul lettem, hányingerem volt, erőtlen lettem, arra nem volt energiám, hogy elmenjek a mosdóba. Muszáj volt elmennem valahogy, mert éreztem, hogy ebből hányás lesz. Az est folyamán 5-ször hánytam.
4-szer a házibuliban, egyszer pedig itthon, mikor hazajöttem.
Nagyon rossz éjszakám volt, nem kívánom senkinek!
Már arra is gondoltam, hogy nem-e tettek valamit a piámba, de az kizárt, mert a pezsgőt pl. mindig én öntöttem ki magamnak, a töménybe meg szinte csak belenyaltam. :D :/
Úgyhogy GYÓGYSZERRE ALKOHOLT SOHA!
Remélem nektek jól telt a szilveszter!
Egyébként a volt barátommal megint összemelegedtünk tegnap, szinte végig velem volt, tudta, hogy rosszul vagyok, elindultam haza egyedül, amikor már nem bírtam ülni sem. Nem szóltam, csak a barátnőmnek, mert láttam, hogy a volt barátom jól érzi magát, táncol, és ha szólok neki, fogja magát és hazahoz. Így is történt. Meglátott, és jött oda, majd hazahozott. Nagyon kedves volt. A kocsiban megkérdezte, megölelhet-e, mondtam meg, csak siessünk haza. :) De ő nem akart sietni, örült, hogy velem lehet.
Minden rosszban van valami jó - a tegnapban is volt. :)
Szívesen!
Boldog új évet!
Hát pont nem.
A pia lassít az amf. pörget, aztán csak nézel ki tompán a fejedből...
Nekem az összes ...izé...party-s ismerősöm szigorúan antialkoholista lett, amikor nekiállt ilyesmit szedni.
Szia!
Ha már ma többet nem veszel be, akkor éjfélkor nyugodtan ihatsz! 4 óra a felszívódási ideje a Cataflámnak!
Lényeget leírtad!Váltva szedd,de egyszerre semmi képp!orvosod tud róla?
Én csak iratni akartam,azt mondta a dokinőm,döntsem el melyik kell,mert egyszerre a kettőt nem lehet!
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Jó bulizást Nektek! Érezzétek jól magatokat! :)
És a 2011-es évtől SZEBB ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :)
Egy ismerősömet kiütötte egyszer azt hiszem algopyrin meg vodka, ő 5 percenként hányt...
Nekem még soha nem volt bajom, bár én algopyrint nem szedek, mert allergiás vagyok rá.
Akkor lehet, hogy ma is megúszod. :)
Egyébként nem bánom végülis, mert ha táncolok, mozgok, akkor általában nem szoktam érezni a fájdalmat. :D Ezért szeretem, ha sportolás közben megvan, mert szerencsére elmúlik a mozgástól.
Algopirin+kataflám, napi 3-at 3-at szedek már évek óta. :O Anya szerint tönkrevágja a gyomrom, de csak ez a kettő segít! :(
Tényleg gázos ez a kettő bogyó együtt?
Igen? :(
Én eddig megúsztam szerencsére.
További ajánlott fórumok:
- Lehet-e egy kismamának alkoholt inni?
- Én vagyok a bunkó, mert nem akarok egyáltalán alkoholt inni azért, mert születésnapom van?
- Céges rendezvényen alkoholt inni vagy nem inni?
- Van itt olyan aki Stimuloton-t szed? Tényleg nem lehet semmilyen alkoholt inni rá?
- Alkoholt lehet inni vérnyomáscsökkentőre?
- Nem szoktam alkoholt inni, ha másnap dolgozom, de ma van a...