Gyertek, ha naivak vagytok! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én már mínusz naiv vagyok,szőke hajjal megspékelve,jöhetek?
durva:(
Nem szabad bízni senkiben sem-én ezt egy életre megtanultam.Amikor az exem kisemmizett nem érdekelte Őt mi lesz a gyerekünkkel..miatta a semmiről kellett új életet kezdenünk.
Sziasztok, szia!!
Én is hasonlóképpen jártam a saját anyám semmizett ki. Együtt kezdtünk ikerházat építeni, de a telek is, és az épülő ház is egyelőre a kishúgom nevén volt. Gondoltam, ráérek majd akkor a nevemre iratni, ha kész a ház. Minden pénzem beleöltem, ami csak volt, és anyám, mivel nem ott laktam, a tudtom nélkül eladta az én "felemet" 4,3 millióért, majd nagy kegyesen adott 950ezer Ft-ot, szerinte ennyi jár nekem... Már bánom, hogy naívan nem csináltunk semmiről papírt, de hát mondjátok meg, az anyjáról senki nem feltételezné azt, hogy átveri, és kisemmizi, nem?!
nem feltétlenül....
"csalódtál" mert az előző tapasztalatod alapján mást gondoltál róla.
Hajaj....
Itt irhatnám napokig:((((
Én nagyon hiszékeny vagyok,senkiről sem feltételezek rosszat...és mi a vége? MINDIG Én cseszek rá:(
PL:Amikor férjhez mentem,az örökségem belefektettem a férjem házába,ami csak az Ő nevén volt.Nem írtunk róla papírt mert bíztam benne.Nemrég elváltam,és egy Forintot sem kaptam mivel minden az Ő nevén volt,az exem "nem emlékezett" a pénzemre amit a házába fektettem
így nem kaptam semmit sem.Na Én ennyire naív vagyok!
Én egy barátnőmben csalódtam nagyot!
Addig jó barátnők voltunk, amíg egyikünknek sem volt senkije! Azóta viszont megváltozott! :(
Most másfél hónapja már egyáltalán nem is beszélünk!
Küldtem neki innen egy cikket a barátságról, amiben a csajszi nagyon szépen megfogalmazta, mit is kéne, hogy jelentsen egy barátság!
Még csak arra sem méltatott, hogy vissza írjon! Pár napra rá, én írtam neki, hogy ennyi a reakciója? Válasza, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk! Azóta is keres!:(
Hát én meg belefáradtam már ebbe...
Nem kell ahhoz naivnak lenned, hogy csalódj: sajnos.
Nekem is sikerül szinte mindenkiben.