Gyerektartás visszafizetése (beszélgetős fórum)
Valószínű, hogy az elmaradást vonják tőle még jó sokáig.
Zsebbe soha, semmit ne fizess vissza! Ha nem tetszik valami az apának, forduljon bírósághoz.
Ha letiltással kapod a gyerektartást, akkor a bíróság biztosan jelzett a kifizetőhely felé, miután beadvánnyal éltél januárban. Erről van papírod, másolatban add a volt férjednek, hogy lenyugodjon és ne téged zaklasson.
Sziasztok!
Gyerektartás miatt érdeklődnék
6 éve váltam el,4 iskolás gyerekkel maradtam egyedül.Az exem szinte soha nem fizetett rendesen,sok elmaradása van.A két nagy után soha nem fizetett.Idén januárba jeleztem a bíróságnak,hogy már csak 1gyerek után kérem a gytartást,mert a lányom befejezte a tanulást.Egyébként akkor pont nem kaptam pénzt,mert az exemtől elvették a r.nyugdíját.Májusban kapta vissza.A Nyugdíjfolyosító viszont megint 2 gyerek után fizet.Összesen havi 19 330ft-ot.Ebből a volt férjem havi 10 000ft-ot kér vissza,összesen 30 000-et,kamatostól.
Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Ha az apa nem fizet gyerektartást
- Ti visszakövetelnétek az eddig kifizetett gyerektartást?
- Van olyan akinek a drága exének sikerült a gyerektartásdíjat csökkentenie? Írnátok a tapasztalaitokról?
- Miért nem büntetném az apát, ha nem fizet gyerektartást!