Gyereksapkát szeretnék kötni (pl. maci). Hol találhatnék kötésmintákat magyarul? (tudásbázis kérdés)
Jól van no, nem vagyok én távolba látó!
Ez egy horgolt sapka, de a díszítést lehet másolni, fülecskének két kis pompon is jó
A körben kötést most tanulom a minta sapimon, ami egy egyszínű egyszerű. Fantázia...az nem én vagyok, de köszi.
Jobban szeretek leírás alapján dolgozni.Pláne ilyeneknél, mert pl. nem tudom hogy a fülnél hogy kell...
Nem vagyunk egyformák:)
De köszönöm a segítséget!
Barna fonalból, két kis füllel a tetején, varrsz gombot a szemeknek, orrot , és kész a maci.
Csak fantázia, Vannak itt a neten macis sapkák, csak le kell koppintani őket.
Köszi, az első és a harmadik oldalt ismertem, amásodikat nem:)
Hátha valaki tud mintátazért, mert én nem vagyok átalakításból profi, meg kezdő vagyok:)
De köszönöm!
Szia!
Hidd el, hogy napokóta a keresőben keresgélek:)
Demagyar nyelvű leírást ilyen figurás gyeeksapkára nem találtam, ezek között sem amit linkeltél, mert ezek többnyire kész, eladó termékek:S
További ajánlott fórumok:
- Négy éve végeztem el a főiskolát, azóta keresek tanítói munkát. Miféle pluszt kellene még nyújtanom, amivel találhatnék is?
- Hogyan találhatnék egy jó barátot?
- Hol találhatnék olyan személyt, akinek lehetnék a gondozója?
- Tudna segíteni valaki a NIKON COOLPIX 2200 fényképezőmhöz hol találhatnák utmútatót?
- Nagyon sok sikertörténetről hallani, hogy ducik mennyit fogytak, izmos, szép testük lett. Hol találhatnék olyan edzőt, aki segítene ebben?
- Hogy találhatnék munkát? Nem vesznek fel, mert hétvégi iskolába járok.