Gyerekorvosok-Dunaújváros (beszélgetés)
Én nem ismerem nem is hallottam róla véleményeket. De, ezek tudod szubjektívek. Ha,éppen a te gyerekedet kezeli félre, akkor mondhatja neked bárki, hogy csodás doki...
Én azt mondom, ha nem vagy megelégedve akkor válts!!!
Sziasztok!
Dr. Kunszenti Mártához tartozunk körzetileg. Nem nagyon vagyok megelégedve a doktornővel. Igaz nem sokat járunk hozzá. Orvos váltáson gondolkozok. Dr. Elek Ágneshez jár valaki? Egyszer találkoztam vele mikor helyettesített nállunk. Rendesnek tűnt. Azért gondoltam rá mert közel van a lakásunkhoz. Várom a válaszotokat.
Dr. Kókány Ágnes fantasztikus, jól képzett mindenr kiterjedően oda figyel!
4 gyermekem orvosavolt, már csak 1 gyermekemé, a többiek felnőtté váltak. 1985- óta:)))
lányom tej allergiás neki köszönhetem hogy tudunk róla.
Mindenkinek szívből ajánlom!
Sziasztok!
Dr. Elek Ágnesről mi a véleményetek?
Dr. Ambrus Éva és Csáki doktornő jó! Ők voltak a gyermek orvosaim! Egy valakit kerüljön el mindeki. Az a Tükör valamilyen Dr. Tükör ...
Anyámat kiskorába kezelte azóta fél fülére süket és nekem gyermek koromba az oltással dartsozott a vállamon!
Sziasztok!
Dr. Ambrus Éva doktornőről mi a véleményetek???
Szia!
Mi Dr. Varsányi Máriához járunk. Én is meg vagyok vele elégedve. Sajnos elég sokat látogatjuk...
Egyébként szerintem mindenkinek más a jó. Ez is olyan, mint a fogorvos, meg a nőgyógyász. Tudom, hogy Varsányi doktornővel sincs mindenki megelégedve.
Kihez tartoznátok?
Szia!
Nekünk dr.Schmidt Beatrix a doktornőnk. Én meg vagyok vele elégedve.
További ajánlott fórumok:
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?
- Te mit adnál a gyerekorvosnak karácsonyra köszönetképpen ajándékba?
- Ha nem tudok szoptatni 7 hónapos babát, jogosult vagyok tápszert irattatni a gyerekorvossal?
- Ti mit tennétek, ha észreveszitek, hogy a gyerekorvos elsiklik egy fontos laboreredmény fölött?
- Gondok a gyerekorvossal.Ti mit tennétek?
- Mindenhol kell fizetni a nem kötelező oltás beadásáért? Miért? Kié lesz az a pénz? A gyerekorvosunkat nem kérdezem, nehogy "megjegyezze".