Gyerekemről posztol fotókat nyilvánosan. (beszélgetés)
Én először csak érdeklődnék pl rendőrségen. Azt lehet, nem mennek neki azonnal. Ezen információk birtokában ülnék le velük hármasban, s az exed előtt (hogy ő is hallja) mo danám el neki normálisan, mi lesz a következő lépés és az mivel járhat, ha nem tudja kordában tartani magát.
Egyébként nem vag egyedül ezzel az igénnyel. Én sem teszek fel képeket... A legutolsó másfél évvel ezelőtti...
Én nem tenném, hiszen a párja gyerekéről van szó, akit posztol. Még meg is utálhatja a a gyereket, amiből a gyerek jön ki rosszul.
Én a gyerek apjával beszélném át elsőként, ha nem vezet sehova, akkor a nővel közölném, hogy nem tehet fel a gyerekről fotókat, mert nem tartom biztonságosnak. Ha nem érek el semmit, akkor jelenteném fel.
nem feltétlenűl jó ötlet
rettenetes emberek omega
Jelentsd fel! Mond, hogy azonnal vegye le és többet ne próbáljon a kislányról fotókat posztolgatni. Egyet sem!
Én biztos felhívnám és nem állna meg a lábán attól amit tőlem kapna.
Igen csak ha az édesanya nem tartja helyesnek, akkor ne rakjon ki képet róla és kész.
Nem hinném, hogy olyan borzasztóan nehéz megérteni a csajnak, hogy nem mindenki szeretné ott élni az életét.
Biztosan szeretné ha látnák az ismerősök, hogy ő milyen jó arc a pasija lányával.
Vszinu az zavarja, h nyilvanosan osztja meg.
Fokepp a pedofil botranyok kapcsán most.
Máskor meg zokszó nélkül törölnek olyat akik azt se tudják miért. Egy pasi poénkodott folyton az egyik focicsapatnak az oldalán, aztán egyszer csak hetekre letiltották. :D
Nincs benne semmi rendszer ezek szerint, de én azért jelenteném ha zavar..bár engem nem hiszem hogy zavarna, valószínű azért rakja ki a fotókat mert szereti a gyereket. Gondolom ezek ilyen közös fotók.
Elhiszem, hogy dühít!
Írj a képek alá olyat amitől elsüllyed a sárga földbe.
Ha abból sem ért, jelentsd fel.
Jogos, ha te sem osztasz meg a gyerekről fotókat.
Ez bűncselekmény is, a beleegyezésetek nélkül nem teheti meg.
Sziasztok!
Az exem (a lányom édesapja) barátnője az 5évesemről posztol képeket nyilvánosan.
Már régebben jeleztem,hogy ne tegye a férjem se rak ki róla képet, de ma már megint a lányomról posztolgat.
Nem szeretném,hogy a gyerekemről rakosgasson fotókat a facebookra és az instagrammra. Ezt én gondolom csak így? Valaki volt már hasonló cipőben?
Mi a teendő ha nem érti meg?