Gyere beszélgetni :-) (beszélgetés)
Szia!
Nyaraltatok?
Hogy telt/telik a napotok?
Gyere, ha tudsz. :-)
A szüleimnél voltunk egy hétig a kisfiammal.
Szia! Sajnálom, mostmár mennem kell. :(
Sebaj, majd legközelebb. Na, és merre jártál?
Sziasztok!
Itt vagyok most már, nem voltam egy hétig.
Sziasztok!
Jöhetek én is dumcsizni??
Még nem, mert köhögök, és nem megy a suttogás.
Addig is próbálok türelmesebb lenni - ma egész jól ment...
Kösz a tippet, feltétlenül kipróbálom majd, amúgy is össze kell vakarnom magam lelkileg, de most testileg is. A köhögés miatt most nem tudok suttogni, de majd ha meggyógyultam.
Az a gond, hogy leginkább akkor hisztizik Dani, amikor a legnagyobb munkában vagyok. Pl. amikor hagymát szeletelek, akkor nem tudok leguggolni hozzá, és megfogni őt, mert hagymás a kezem, és dől a könny a szememből...
Guggolj le hozzá,fogd meg a kis testét,kezét,lássa rajtad,te aztán baromi nyugodt vagy,mosolyogj rá teli szájjal,és SUTTOGVA beszélj neki!! Miért is suttogva? Mert érdekelni fogja mégis mit tudsz neki egy ilyen szituációban mosolyogva suttogni,amikor ő igenis üvöltve kikel magából. És elhalkul,mivel muszály lesz neki,anélkül nem hallja te mit suttogsz neki :)
Próbáld ki,Milánomnál már bevált.
sziasztok
hiszti ellen én a beszélj úgy érdekelje , hallgass úgy hogy elmesélje című könyv praktikáit alkalmaztam. elég jók vagyunk hisztifronton bár még csak a közepén tartunk:)
Bocs, mennem kell....
Szia!
Mióta betegek vagyunk, és emiatt borzalmasan kialvatlan vagyok, azóta rákiabálok.
És persze nem tehetném, mert nem megoldás.
sziasztok
nálunk 28 fok. már vagy két napja. nem leeht birni ezt sem.:) ez Párizs. de ne vágyatok ide lakni. :)
Nálunk is előfordul hiszti, bár szerintem nem vészes és nem gyakori.
Nálunk is jó idő lett, vége a borulásnak, süt a nap. Bölcsi után egész vacsiig kint szoktunk lenni jó időben, tele van energiával, nehéz követni. Imádom.
Milyen nagyfiú már! :-)
Hogy álltok a hisztivel?
Dani bőszen gyakorolja, nekem meg türelmet kéne tanulnom...
Most itt is szép idő van. :-)
Szüleimnél 18 fok volt a lakásban, lehet, emiatt is betegedtünk meg.
Ja akkor így értem :)
Jóbbulást a kis törpének.
Mi köszönjük jól,itt csudajó idő van Békéscsaba mellett!
További ajánlott fórumok:
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák
- "Kivolnék", gyere beszélgetni! :)
- Olyan szülőkkel beszélgetnék, akinek a gyereke magántanuló
- Unatkozom ha beszélgetni szeretnél velem gyere
- Van valaki, aki elvált, gyerekes pasival állt össze, és beszélgetne?