Unatkozom ha beszélgetni szeretnél velem gyere (beszélgetés)
Nem azt tanácsoltam,hogy fordulj ki magadból,hanem a rutin dolgaidon változtass.Válassz másik hobbit,esetleg sportolj,ha eddig nem tetted,stb.
Igazad van ...holnaptól úgy fogok füstölni ,mint a gyárkémény . Holnaptól minden nap megiszom egy liter pálinkát . Holnaptól (ha marad pénzem) mind elsorsjegyezem . S holnaptól úgy fogok vezetni mint egy őrült :-)
Lépj ki a megszokott kerékvágásból.Csinálj mindent máshogy,mint idáig tetted.Egy új világ tárul majd eléd,s biztosan nem fogsz unatkozni.
Unatkozom ! Mit csináljak ?
A mai világban mindenki időhiányban szenved.
Te írígyésre méltó helyzetben vagy.
Mond el, hogy mi a hobbyd!
aupair vagyok angliaban, es hat unatkozok :D
azert unatkozok napkozben, mert nincs dolgom. egy het mulva mar nem fogok unatkozni, de addig terveim vannak a fogyassal :D
Miért unatkozol napközben.
De őszintén!?
nem kifejezetten a dietarol szeretnek beszelni, csak lefoglalni magam, h ne zabaljak napkozben :P amugy van beszelokem, sok minden erdekel, es gondolom masoknak is problema, h unatkoznak napkozben, ezert inkabb esznek valamit :)
Én itt vagyok 03-ig kb., s már 08-tól a gépnél ülök (meló).
Lehet velem a kajálásról beszélni, igaz, én vega vagyok, de enni imádok és főzni tudok.
Súlymegtartásról szívesen beszélek.
enis unatkozok, egy olyan forum kellene, ahova mindig lehet jonni beszelgetni az eves ellen :)
betonpattanás:DDD ezt még nem hallottam:)
Én is meg szoktam nézni a kutyákat. Már olyan fajták vannak amiről azt se tudom miféle. Birom, amikor a srácok elnevezik némelyiket, mint pl törpecirkáló vagy betonpattanás
:) szerintem nem sokat láthatott belőlem, de legalább szereztem neki egy jó estét az önbizalomnövelő kutyanézésemmel:)
nekem szerencsém van, téglaházban lakom és itt még nyáron is hüvös van, a meleget csak kinn érzékelem
Vagy lehet hogy te tetszettél neki :)
Képzeljétek, az előbb mi történt! Kint cigiztem az erkélyen, egy pár lent vezetett egy extra kisméretű kutyát. Jól megnéztem (valamiért minden kutyá megnézek), erre a pasi elkezdett fölfele tekintgetni, de még vagy húsz méterről is hátrafordulgatott. Azt hitte a szentem, hogy őt nézem:D
szia. jól,jól, csak ez a hőség már nehezen viselhető.
Te hogy bírod? víz mellett ?
hűvös lakásban ?
mik a praktikák ilyenkor?
szia, a macskával nincs gond, amíg nem akar bejönni a házban.Szoktunk a macskáknak kaját kirakni, eddig egyik sem mászott fel a párkányra (mondjuk azok főleg a környék "kóbor" macskái).Az lehet a gond, hogy a kis cica valószínűleg emberek közt volt, és valaki kitette szegényt...Szóval valahogy arra kéne szoktatnunk, hogy a többi macskához hasonlóan ő is tartsa a pár méter távolságot...
Sziasztok,én is itt vagyok!
Hogy telt a napotok?
Jól vagytok?
szia. ha lenne kutyád ,
annak a látványa talán elrémisztené.
lehet hogy egy másik cica szagát érzi.
próbáld meg lemosni az ablakpárkányt ecetes vizzel, ez közömböíti a szagokat .
Sziasztok, jó hír délután jön a frissítő zápor (nekem már kicsit fáj a fejem, úgyhogy biztos).Más: ti hogy nevelnétek meg egy kiscicát? Tegnap a sétán utánunk jött egy, és állandóan felkapaszkodik az ablakpárkányra, hiába zavargáljuk onnan le.Csak szúnyógháló van az ablakon és tartok tőle hogy be tud jönni ha átszakítja...Ötletek?
sziasztok. én is itt vagyok.
nekem ,köszi, jól telt,
Te mit csináltál ebben a hőségben ?
Sziasztok!
Én is bekapcslódnék...
Hogy telt a hétvége?
Én is itt vagyok és nincs kivel beszélgetni,eltűnt mirtil?????????
Felölem bármiröl beszélgethetünk!:))
További ajánlott fórumok: