Gyakori gyomorfájás, refluxbetegség, te mit használsz?segitenek? (beszélgetés)
Engem a csoki és a kakaótartalmú étkezés és a SALVUS mentett ki belőle (korábban 4 évig szedtem protonpumpa gálót-és már fél éve nem kell!!)
Mindenkinek ajánlom nagyon! :)
jaj bocsi :)mindenesetre amit leirtam akkor is igaz,gyomrot nem szabad.
nekem az epe az jó.
nem olvastál el figyelmesen!!!
nekem epe műtétem volt.
miután megműtöttek a gyomor problémáim is megszűntek szinte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arrol nemis beszélve h egyböl kirugnának ha most honapos beteg áll.mennék.
persze akinek rekeszizom sérve van stb, annak lehet kell a mütét.de nekem nincs.
én nagyon sok orvost megkérdeztem és azt mondták nem szabad müteni.pesze lehet h neked jó lett ,de a legtöbbnek nem találják el,marha nehéz azt az izmot stb ott megcsinálni ugy h minden jó legyen.
lehet h utána meg örök életedre nehezen fogsz enni stb,akikkel beszéltem az egyik azt mondta,soha nem müttene ujra.
honapok kérdése volt a felépülés és inni igy egyhuzamra de sokat enni sem tud.
sziasztok. nekem is évekig sav meg gyomor problémáim vtak.
hozzáteszem egész család epe bántalmakkal is szenvedett..
nos a múlt év és az idei is azzal telt, h a dokik nyomtak teli szurival mert annyira fájt gyomrom, epén.
savkötők, fájd.csillapítók stb.
aztán hasi Uh kimutatott apró számos követ.
haleluja!!! mondom! végre.
nagy nehezen megműtöttek és azóta majdnem csak semmi bajom.
még savkötőt szedek de csak néha - egy héten tán 3x vagy ha úgy érzem..
meg gyomor mecsek teát ittam sokszor az is nagyon jó...
Omeprazol,losec???
az is jó rá!!!
Én nagyon berágtam egy idő után, hogy semmi sem használ. Ekkor jött a kristálygomba és gondoltam kipróbálom, persze mellette még egy ideig szedtem a gyógyszert. Egyszer csak azt vettem észre magamon, hogy már nincs szükségem a gyógyszerre. Azért nagyon ritkán érzem a savamat, ilyenkor repcevirág mézet szoktam enni, ami megköti a savat. Csak ajánlani tudom.
Neked milyen mellékhatások jöttek elő?
énmost nem szenvedek már egy ideje Jól vagyok. nem azért irtam h annyira sok a 6000 de azért sok.
amugy meg tuti megveszem ugyis lesz szülinapom majd ezt kérek.
További ajánlott fórumok:
- Parfümök - te mit használsz?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Milyen vírusirtót használsz?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Milyen alapozót használsz - ha használsz?
- Hány m2 a lakásod, hány m3 gázt használsz el havonta és hány fok van nálatok?