Guacamole (mexikói avokádókrém) recept



3 nagy avokádó
1 közepes fej hagyma
1 nagy paradicsom
2 citrom vagy limetta leve
2 evőkanál majonéz
A Guacamole (mexikói avokádókrém) elkészítési módja:
A paradicsomot és a hagymát apró kockákra vágjuk. Az avokádót meghámozzuk, húsát botmixerrel pépesítjük, majd hozzáadjuk a majonézt és a citromlevet. Salátával, pirítóssal kínáljuk.
Ízléses reggelinek elkészítve, főleg ha a krémet paprikába vagy paradicsomba töltve tálaljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: 9cb8f8c741, 2009. máj. 1. 12:38
A guacamole (mexikói avokádókrém) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.