Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Grillezett sajtos gombakalapok recept

Grillezett sajtos gombakalapok recept

A Grillezett sajtos gombakalapok hozzávalói:
1,5 kg nagykalapos gomba,
25-30 dkg krémsajt,
só,
bors,
5 dkg füstölt szalonna.


A Grillezett sajtos gombakalapok elkészítési módja:
A gombát megtisztítom, szárait kitördelem, a kalapokat gyengén megsózom. A szárakat összeaprítom és összekeverem a krémsajttal és kevés borssal. A kalapokat megtöltöm a sajttal, mindegyikre teszek egy-egy szeletke szalonnát és rácson megsütöm.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A grillezett sajtos gombakalapok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook