Graco Mirage Plus TS Babakocsi Gianni .. Tapasztalata van valakinek? (tudásbázis)
Az én kislányom imádta :-) Akkoriban még kuriózumnak számított az ilyesmi. Sokan meg is állítottak az utcán :-)
Minden jót kívánok Nektek!
:))
ez jó, s milyen igaz..
nagyon tetszik a kocsika.. biztos dugónak kényelmes lesz, remélem, érte van minden:))
Nekünk ilyen volt. Amíg kicsi volt a lányom mindig rápattintottam a hordozót és akkor pont szambe volt velem. Mikor már ült, akkor meg a rendes kocsirészben. Szerettem nagyon, mert kicsi, fordulékony, könnyű és könnyen összecsukható. Volt hozzá lábzsák, de soha nem használtam, pedig októberi születésű a lányom.
Most az öcsémék használják, ők is elégedettek vele. :-)
Igen, csak hozzá való mózest nem sajnos...
holnap érkezik a kocsi:))
jó valami jót is hallani róluk.
Nálunk ez karácsonyi ajándék volt, kedden hozza a postás is:)
Ez igaz, de az újszülött órákig is alszik a babakocsiban, a hordozó nem kifejezetten erre van kitalálva. Valamint szélben, esőben, hogyan takarod be?
Persze Te tudod, de nálunk alapfeltétele volt a babakocsinak a fordítható tolókar.
Pl. így megoldható, hogy ne süssön a szemébe a nap akár újszülött, akár nagyobbacska és eseltelg már ül - egy fordítás és megoldódott a probléma, hidd el tapasztalat, két gyerekem van.
De újszültként akár a hordozót is lehet rá csatlakoztatni, s akkor veled szembe van..
Ha jól vettem ki a képekből
Nekem alapból az a bajom a Graco kocsikkal, hogy csak egyirányból tolhatóak, újszülöttként, minden járdaszigetnél és emelkedőnél lefelé lóg a baba feje.
Nekem átfordítható volt /van.
További ajánlott fórumok:
- Brio Sing vagy Graco Quattro Tour Sport babakocsit vegyek terepre? Tapasztalatokat és véleményeket kérek tőletek:)
- Tud valaki segíteni, hogy hol kapok GRACO babakocsihoz alkatrészt?
- Graco babakocsi huzatát hogy kell leszerelni?
- Graco babakocsi kérdésben szeretnék segítséget
- Van valakinek graco citysport plus babakocsija?
- Piccolino vagy Graco babakocsi?