Brio Sing vagy Graco Quattro Tour Sport babakocsit vegyek terepre? Tapasztalatokat és véleményeket kérek tőletek:) (tudásbázis kérdés)
Nagyon szép színe van,direkt jó,hogy nem olyan élénk. Sajna a férjem ragaszkodik a sport változathoz...
azért köszi (tündériek a gyerkőcök)
Teszek fel képet az adatlapomra róla.
Annyi baja van hogy akitől vettük nyáron kint hagyta a napon és megfakult.De ettől tökéletesen működik.
Én 15000ftra gondoltam.
Van hozzá lábzsák és esővédőt is adok.
Hát nem tudom.De Nekem volt nagy kerekű kis kerekű de ez ami most van nagyon szuper.
A nagy hóban simán eltoltam és Norma fán amíg más a kocsi kocsikkal szenvedett mi simán mentünk.Meg se kottyant a kocsinak a hó.Pedig Boti már 10kg és jó sok cucc is volt az aljában.
Szóval én imádom!:)
Nekünk fent is és lent is van tálca.Az én fiam 1 évesen használja.Akitől vettem kicsi babával vette és ő 2 éves koráig használta.
Én nagyon szeretem.3 gyermekem van és mindig befürödtem a babakocsikkal valami miatt.De ez most nagyon jó.Csak én sokat villamosozom és az én fiam már nagy.ezért akarom eladni.
Hát őszintén szólva nem tudom mi a külömbség a kettő közt.Azt tudom hogy Graco Quatro tour.
Csak Nekünk nincs hőmérő a tolónál.
Ha érdekel a miénk eladó,mert már jön a jó idő és áttérünk a kicsi kocsinkra.:)
Szia!
Én a Briot nem ismerem de Nekünk Graconk van.Direkt télre vettem,mert a nagy hóban az a legjobb.Plusz úgy volt hogy nyár elején tesó jön és Neki meg nyárra lett volna jó.Kicsi babáknak nagyon kényelmes és szuperül védi is őket a nagyobbaknak meg inkább amikor tél van vagy hideg vagy igazi terepen jó.
Használtan vagy újonnan akarsz venni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Anyós azt mondta, hogy adjuk el a gyerekünk kinőtt babakocsiját
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Hol tudnék graco quattro tour babakocsira mamatálcát venni?