Graco babakocsi kérdésben szeretnék segítséget (beszélgetés)
Bocsi de szerinte babakocsit ne vélemények alapján válassz Mert kinek ez kinek az jön be :) Nekem Bergon2X dimension volt imádtam de nagy és amikor kicsi fiam már biztosan tudott ülni lecseréltem (még dönthető) de esernyő babakocsira .
Ha nem őszi baba lett volna akkor én is a Graco mirage plus babakocsi mellett döntöttem volna.
De például milyen terepen használod, mikor születik a baba , mire használod (tömeg közlekedsz e is vele)
Sok sok szempont figyelembevételével könnyebb lesz szűkíteni a kört
Szia!
Nekünk Graco Mirage volt. Az nagyon könnyű, travel systemes az is, lehet kapni üléssel is, anélkül is.
Nagyon szerettük. Könnyű, strapabíró! Jó nagy a tárolója is!
Szia! Én nem szerettem ezt a típust. Meg is váltam tőle, miután már nem használtuk. Nekünk a belerakható mózest a kisfiam már hazahozósan kinőtte. Kényelmetlen volt a sportkocsi neki az első hónapokban és kicsi. Most teljesen más nagy mózesű típust fogunk venni kisteónak.
Amit imádtunk viszont benne a bázistalp, amit a kocsiba lehet tenni és csak belepattintod a hordozót. A quattro tour-hoz volt ez is. A mostanihoz nem lesz. :(
További ajánlott fórumok:
- Graco Mirage Plus TS Babakocsi Gianni .. Tapasztalata van valakinek?
- Brio Sing vagy Graco Quattro Tour Sport babakocsit vegyek terepre? Tapasztalatokat és véleményeket kérek tőletek:)
- Tud valaki segíteni, hogy hol kapok GRACO babakocsihoz alkatrészt?
- Graco babakocsi huzatát hogy kell leszerelni?
- Van valakinek graco citysport plus babakocsija?
- Piccolino vagy Graco babakocsi?