Gorenje mosógép használati útmutatót keresek, WA 162 P típusra. Tudtok segíteni? (tudásbázis kérdés)
8. suzy1384
2012. júl. 21. 09:14
Köszönöm a segítséget.Próbálkozom továbbra is.:)
7. Ardilla
2012. júl. 21. 09:06
Ezen a honlapon ígérik, hogy sok készülék használati utasítását be tudják szerezni. A lista legalján, az utolsó sorban be kell kattintani, erre egy másik honlap jelenik meg, amit kitöltesz a géped és a magad adataival, elküldöd, aztán ha minden jól megy, megkapod a használati utasítást - remélhetőleg magyarul. Nem tudom, kell-e érte fizetni, de majd megmondják. Sok sikert! :-)
6. suzy1384
2012. júl. 21. 09:02
Szia! Nagyon köszi, hogy segítesz nekem.Közben nézem a megadott címeket.
5. BayBanya (válaszként erre: 4. - BayBanya)
2012. júl. 21. 08:59
Nem, sajna ebben sincs magyar ... :S :@ namár ... ne hagyjátok hogy itt bénázzak .... :(
3. BayBanya (válaszként erre: 2. - BayBanya)
2012. júl. 21. 08:55
bocs, nem néztem meg a nyelvet ... ez nem lesz jó :(
1. suzy1384
2012. júl. 21. 08:46
Sziasztok!Gorenje mosógép használati útmutatót keresek, WA 162 P típusra.Kérem aki tud segítsen!Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Lucznik 414-es varrógéphez keresek használati útmutatót. Tudtok segíteni?
- Tud valaki segíteni, Vodafone 547 típusu telefonhoz keresek használati útmutatót?
- Indesit D 61 mosogatógéphez keresek magyar nyelvű használati útmutatót! Tudnátok segíteni nekem?
- Veritas Rubina varrógéphez keresek használati útmutatót/ kezelési tájékoztatót. Tud valaki segíteni?
- TRION kenyérsütőhöz keresek használati útmutatót.Tud valaki segíteni?
- A hennás hajfestékemhez nem kaptam használati útmutatót...valaki tudna segíteni?