Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Göngyölt csirke póréval recept

Göngyölt csirke póréval recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Göngyölt csirke póréval hozzávalói:
csirkemell
sonka
póréhagyma
fehérbor
vaj

bors
fogpiszkáló


A Göngyölt csirke póréval elkészítési módja:
csirkemellet kifilézzük, szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A póréhagymát akkora darabokra vágjuk, amilyen szélesek lettek a hús szeletek, majd a darabokat hosszában csíkokra vágjuk, 1 szelet csikremellre rátszünk egy szelet sonkát, és egy csík póréhagymát, felgöngöljük, és a szélét fogpiszkálóval megtűzzük. A felgöngyölt húsokat szorosan egymás mellé tesszük egy tepsibe, vagy tűzálló tálba, kevés fehérbort öntünk rá, és 2-3 diónyi vajat teszünk a tetejére. Fólia alatt puhára pároljuk, majd fólia nélkül pirosra sütjük.

Köretnek párolt zöldség, rizs, krumplipüré illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A göngyölt csirke póréval elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook