Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás párizsi recept

Gombás párizsi recept

A Gombás párizsi hozzávalói:
40 dkg párizs
15 dkg gomba
3 tojás
5 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
só,bors
1 csokor petrezselyem
liszt a panírozáshoz
10 dkg reszelt sajt


A Gombás párizsi elkészítési módja:
A vöröshagymát apróra vágjuk,a vajban üvegesre pároljuk hozzá adjuk a tisztított apróra vágott gombát.kissé megpirítjuk.Sóval borssal fűszerezzük,majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.A tűzről levéve belekeverjük a két tojást hagyjuk kicsit kihűlni A párizsit fél centi vastag karikára vágjuk.Egy karikát megkenünk a gombapéppel egy másikat a tetejére teszünk.Lisztbe tojásba mártjuk,bő forró olajban kisütjük,reszelt sajttal megszórjuk

Körete lehet rizs,burgonya.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás párizsi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook