Frankfurti zöldbab hot pan-ben recept


50 dkg zöldbab
2 pár virsli
1 fej vöröshagyma
4 szem burgonya
Só ,bors
A Frankfurti zöldbab hot pan-ben elkészítési módja:
A zöldbabot 2 centisre felvágom,a virslit karikára vágom ,a hagymát szálasra vágom.A burgonyát felkockázom. A virslit és a hagymát együtt berakom a hot pain-be,mellé rakom a zöldbabot és mellé a kockaburgonyát.3 evőkanál olajjal meglocsolom sózom borsozom.10 percig a legmagasabb hőfokon sütöm majd megkeverem.Utána kb még 5 percig sütöm. Bármilyen savanyúsággal tálalom.
A hot pain előnye:egy edényben elkészíthető az étel rövid idő alatt,de figyelni kell rá mert ebben is leég ha nem figyelünk rá!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. szept. 8. 23:28
A frankfurti zöldbab hot pan-ben elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.