Töltött csirke comb zsömlés recept
A Töltött csirke comb zsömlés hozzávalói:4 csirke comb
3 zsömle
1 doboz májkrém
2 tojás
só
bors
majoranna
petrezselyemzöld
1 vöröshagyma
A Töltött csirke comb zsömlés elkészítési módja:
A zsömléket beáztatás után kicsavarjuk hozzáadjuk a tojásokat,a májkrémet,a kevés zsiradékon megfuttatott vöröshagymát,pterezselyemzöldet.Sózzuk borsozzuk,majorannázzuk. A combokat pár percre hideg vízbe tesszük.(Így könnyen fel tudjuk szedni a bőrt)Enyhén sózzuk,ezután a bőrét egyik oldalon felszedjük majd nyomózsák segítségével a bőr alá betöltjük a tölteléket. Lábosba téve kevés forró zsiradékkal leöntjük,majd kevés vizet adunk hozzá és megpároljuk.A végén grillbe vagy sütőben megpirítjuk.
Ma a hotpanban sütöttem meg.A burgonyát karikára vágva petrezselyemmel megszórva mellé tettem.Gyorsabban készen lett és nagyon finom omlós lett a husi.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. szept. 5. 22:05
A töltött csirke comb zsömlés elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.