Gombás palacsinta tekercsek recept

25 dk gomba
1 gerezd f.hagyma
1 fej v.hagyma
3 dl tej
3 dk vaj
2 dk liszt
5 dk trappista sajt
bors
só
sz.dió
A Gombás palacsinta tekercsek elkészítési módja:
Gombát,hagymákat vékony szeletekre vágjuk,vajban az egészet puhára pároljuk.Beleöntjük a tejet,vajat,lisztet,sajtot,ízesítőket és kevergetve,kis lángon sűrűre főzzük. Kisütött palacsintákat megtöltjük a gombás töltelékkel és feltekerjük.Tűzálló tálba szorosan egymás mellé rakjuk,olvasztott vajjal meglocsoljuk,reszelt sajttal megszórjuk és pirosra sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: angyalka105, 2008. szept. 25. 12:28
A gombás palacsinta tekercsek elkészítési módja és hozzávalói.