Ancsa szelet recept

Az Ancsa szelet hozzávalói:
2 cs zselatin,víz
1 RÉTEG:4 tojás
4 ek cukor
2 cs van.cukor
2 RÉTEG:4 tojás
6 ek cukor
2 cs van.cukor
kakaópor
3.RÉTEG:2 pohár tejföl
6 ek cukor
2 cs van.cukor.
4.RÉTEG:szörp


Az Ancsa szelet elkészítési módja:
2cs zselatint felolvasztunk 6 dl vízben és 4 egyenlő részre osztjuk (4 pohárkába) 1 RÉTEG:Hozzávalókat habosra keverjük,hozzáadjuk az első pohár zselatint.Verjük egy picit,tepsibe öntjük,hűtőbe rakjuk. 2.Réteg:Hozzávalókat szintén habosra keverjük,hozzáadjuk a 2.pohár zselatint.Összekeverjük,ráöntjük az első tetejére és hűtjük. 3.Réteg:Hozzávalókat habosra keverjük,hozzáadjuk a 3.pohár zselatint.Ráöntjük az előzőre,hűtjük. 4:Réteg:Tetszés szerinti szörpöt elkeverjük a 4.pohár zselatinnal és az előző rétegre öntjük.Hűtjük. Pár óra hűtés után szépen szeletelhető.

Nem a legolcsóbb,nem is diétás,de egyszer érdemes kipróbálni.A színes rétegek jól mutatnak szeletelve.
Én közepes jénai tálba szoktam csinálni.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az ancsa szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook