Ananászos túrótorta II. recept


1 piskótalap
4 dl tej,
1 csomag túró,
1 csomag vaníliás cukor,
6 evőkanál cukor,
10 dkg vaj,
3 teáskanál zselatin,
1 doboz ananász konzerv,
1 csomag citrom ízű gyümölcskocsonya
Az Ananászos túrótorta II. elkészítési módja:
A túrót 1 dl tejjel, 1 cs. vaníliás cukorral összeturmixoljuk. 10 dkg vajat 6 evőkanál cukorral habosra keverjük. Az elkészített túrót a vajjal és még 1 dl tejjel óvatosan összekeverjük. 2 dl meleg tejben feloldjuk a 3 teáskanál zselatint, mikor langyos lesz az elkészített túróhoz keverjük. A torta sütőbe helyezzük a piskótát, ráöntjük a kész túrót, megrakjuk a lecsepegtetett ananásszal, a tetejére a leírás szerint elkészített gyümölcskocsonya kerül. Hűtőbe tesszük, másnap fogyasztható!
Vett és készített piskótával is készíthető.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2008. szept. 25. 10:55
Az ananászos túrótorta ii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.