Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Ananászos túrótorta II. recept

Ananászos túrótorta II. recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Ananászos túrótorta II. hozzávalói:
1 piskótalap

4 dl tej,
1 csomag túró,
1 csomag vaníliás cukor,
6 evőkanál cukor,
10 dkg vaj,
3 teáskanál zselatin,
1 doboz ananász konzerv,
1 csomag citrom ízű gyümölcskocsonya


Az Ananászos túrótorta II. elkészítési módja:
A túrót 1 dl tejjel, 1 cs. vaníliás cukorral összeturmixoljuk. 10 dkg vajat 6 evőkanál cukorral habosra keverjük. Az elkészített túrót a vajjal és még 1 dl tejjel óvatosan összekeverjük. 2 dl meleg tejben feloldjuk a 3 teáskanál zselatint, mikor langyos lesz az elkészített túróhoz keverjük. A torta sütőbe helyezzük a piskótát, ráöntjük a kész túrót, megrakjuk a lecsepegtetett ananásszal, a tetejére a leírás szerint elkészített gyümölcskocsonya kerül. Hűtőbe tesszük, másnap fogyasztható!

Vett és készített piskótával is készíthető.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az ananászos túrótorta ii. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook