Gombás kiflik recept
A Gombás kiflik hozzávalói:4 kifli,
20 dkg gomba,
1 kis fej hagyma,
5 dkg margarin,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
1 csokor petrezselyem,
10 dkg pouda sajt,
só,
bors,
majoránna
A Gombás kiflik elkészítési módja:
A megtisztított gombát vékonyra, a hagymát apró kockákra vágjuk. Mindkettőt a felmelegített margarinban 6-8 percig pároljuk, sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük. Végül hozzákeverjük a zsemlemorzsát és a vágott petrezselymet. A hosszában kettévágott kifli feleken elosztjuk a gombás masszát, megszórjuk reszelt sajttal, és 5 perc alatt sütőben átforrósítjuk.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. szept. 10. 10:04
A gombás kiflik elkészítési módja és hozzávalói.