Gombás karaj recept
A Gombás karaj hozzávalói:8 szelet karaj
2-3 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
25 dkg borsó
2 dl félszáraz fehérbor
pirospaprika
bors
vegeta
kevés liszt
A Gombás karaj elkészítési módja:
A húst klopfoljuk, besózzuk, lisztben megforgatjuk, forró olajban hirtelen megsütjük mindkét oldalát, majd félretesszük. A felkarikázott hagymát olajon megdinszteljük. Teszünk hozzá kevés pirospaprikát, borsot, pici ételízesítőt. Hozzáadjuk a borsót, a szeletelt gombát, a hússzeleteket és az egészet felöntjük a borral. Készre pároljuk.
Sült zellerrel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. máj. 17. 07:36
A gombás karaj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.