Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás-hagymás pulykamell recept

Gombás-hagymás pulykamell recept

A Gombás-hagymás pulykamell hozzávalói:
80 dkg pulykamell
50 dkg gomba
6 fej lilahagyma
olaj
só, bors


A Gombás-hagymás pulykamell elkészítési módja:
A hagymát és a gombát szeletekre, a húst csíkokra vágom. A pulykamell darabokat sózom, borsozom, forró olajon kifehérítem. Hozzáadom a hagymát, a gombát, majd az egészet készre pirítom.

Köretnek bármit adhatunk; finom hozzá zöldsaláta is.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás-hagymás pulykamell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook