Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Gombás-camembertes melegszendvics recept

Gombás-camembertes melegszendvics recept

A Gombás-camembertes melegszendvics hozzávalói:
25 dkg camembert,
15 dkg konzerv gomba,
vaj,
bors,
metélőhagyma,
4 szelet pirítós.


A Gombás-camembertes melegszendvics elkészítési módja:
A gombát lecsepegtetem, a kenyeret megpirítom, megkenem vajjal, elosztom rajtuk a gombát, ráteszem a camembertszeleteket, majd aranysárgára sütöm (sütőben, vagy grillben). Megszórom kevés borssal és snidlinggel.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A gombás-camembertes melegszendvics elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook